- 20 Haziran 2011
- 60.745
- 68.964
- 4.758
Şampiyon olduğumuz an transfer nöbeti için Keramettin'i darlarkene @Nedim Elkoparan @Keramettin TANRIVERDİ
Bize sözü var şmpyn olunca ikimizde mıhlayacaktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon olduğumuz an transfer nöbeti için Keramettin'i darlarkene @Nedim Elkoparan @Keramettin TANRIVERDİ
Bize sözü var şmpyn olunca ikimizde mıhlayacaktı

Dünyada özledik de bizde hiç özlemedim yav gene mal mal isler dönecektrans sezonunu özledik Umut'um
3 ayYeni kapi felan olmaz, o sadece 5 yildizdan dolayi yapilmis organize idi. Normal stadyumda yapilir biter taraftar icinBu maci kazanip resmilestirirsek kupa antalya macinda mi geliyor yoksa lig bitmesi mi beklenecek gene?
Su kutlama toren islerinde 1 gun net yapilip bitmesi lazim bence. Oyle yenikapilar vs gibi 1 haftaya yayilmamali organizasyon olarak. Taraftar 1 hafta 10 gun kutlar kendince.
Yonetim vs hem secim sureci var, muhtemelen de belli devam edecekleri ... Yapacak cok is var.
Sakayla karisik tekel 2000 kokma modu
HY "yapilmaya calisiliyor, bu kez daha planli, hava durumuna bakarak"Yeni kapi felan olmaz, o sadece 5 yildizdan dolayi yapilmis organize idi. Normal stadyumda yapilir biter taraftar icin
Bu bünye yeni bir hopdedik ayhan ve bilumum ucuz sanatçı bozuntularını kaldırmaz.HY "yapilmaya calisiliyor, bu kez daha planli, hava durumuna bakarak"
Cumlesi kurdu maalesef, boyle konularda net bilgi aliyordur (organizasyon reklamida yapmis oluyor cunku)
Umarim yapilmaz.
Hatalari yapmazlar da oyle abarti bir kutlama icin sebep yok yav.Bu bünye yeni bir hopdedik ayhan ve bilumum ucuz sanatçı bozuntularını kaldırmaz.
Geçen sene az kalsın oled tvyi kırıyordum sinirden.