⚽ SL 25/26 H:32 | Samsunspor 4-1 Galatasaray | MS | 2 Mayıs | beIN Sports 1

HY "yapilmaya calisiliyor, bu kez daha planli, hava durumuna bakarak"

Cumlesi kurdu maalesef, boyle konularda net bilgi aliyordur (organizasyon reklamida yapmis oluyor cunku)

Umarim yapilmaz.
bokunu cikartmasinlar bencede. insanlar icin zulum. 7-10 saat bekleme ayakta durmak. eziyet.

Başakşehir fener maçının berabere bitmesi bizimde bu maçta beraberlik şampiyon yapıyor
Buyuk ihtimal berabere bitecek

Trabzonun fiksturune guvenerek 2incilik isini sansa birakacaklar biraz ama dunden sonra rahat etmislerdir belki

Su an 5 dk duzgun oynatacak oyuncu bulamazsin fenerde muhtemelen.

Fatih Tekke ne yapacak onu merak ediyorum ama

Bu maci kazanip resmilestirirsek kupa antalya macinda mi geliyor yoksa lig bitmesi mi beklenecek gene?

Su kutlama toren islerinde 1 gun net yapilip bitmesi lazim bence. Oyle yenikapilar vs gibi 1 haftaya yayilmamali organizasyon olarak. Taraftar 1 hafta 10 gun kutlar kendince.

Yonetim vs hem secim sureci var, muhtemelen de belli devam edecekleri ... Yapacak cok is var.

Sakayla karisik tekel 2000 kokma modu
Şampiyonluk Kupası eğer şampiyonluk garantilenirse oynanacak ilk iç saha maçına getirilir.

Samsun maçı sonunda garantilenirse , antalya maçına kupa gelecek yani.

Sampiyonluk sadece aractir, asil hedef SL!

Bu maçın motivasyonu bambaşka olacak
İşi bitirip tatil moduna geçmek için herkes elinden geleni yapacaktır
Kutlamalar haftasonu

bizde doymusluk görüyorum. eskiden Sampiyonluk
topigi simdiden 30-40 sayfa olurdu. simdi 6. sayfadayiz. :))

Buyuk ihtimal berabere bitecek

Trabzonun fiksturune guvenerek 2incilik isini sansa birakacaklar biraz ama dunden sonra rahat etmislerdir belki

Su an 5 dk duzgun oynatacak oyuncu bulamazsin fenerde muhtemelen.

Fatih Tekke ne yapacak onu merak ediyorum ama
Tekke görevine devam eder. Onun haricinde bu sene asılacakları şey kupa olur

Fener moral bozukluğu,Zeki Murat Göle,cezalılar falan derken Başakşehirde formdayken büyük ihtimal kazanamaz

Tekke görevine devam eder. Onun haricinde bu sene asılacakları şey kupa olur

Fener moral bozukluğu,Zeki Murat Göle,cezalılar falan derken Başakşehirde formdayken büyük ihtimal kazanamaz
Ayrilir diye demedim ya, dunden sonra son 3 haftaya asilmayacak mi yani. CL eleme sansi avcunun icine dusmusken. Dun firsat teptiler diyemem konya daha iyi oynadi cunku, ama asiri zora soktu kendi fiksturuyle de

Özledik mi?
images-19.webp

bizde doymusluk görüyorum. eskiden Sampiyonluk
topigi simdiden 30-40 sayfa olurdu. simdi 6. sayfadayiz. :))
Gecen sene:
- ali koc+mourinho ve haciosman bonusu
-5. Yildiz

Gibi sinir stres dolu ortamda ligi aldik. Herifler tavalar tupler arasinda lider oyuncu yolladilar. Mourinhonun otel giderleri bile konusuldu

Bu sezon ona yaklasamaz taraftari etkileyen gundem olarak.

Geri
Üst Alt