Tolga Gül
Büyük Kaptan
Kupa da ts ve tjk ya koyamadığımız için üzüldüm açıkçasıHatalari yapmazlar da oyle abarti bir kutlama icin sebep yok yav.
Hani super kupa + ZTK + Lig gibi durum olsa anlarim sezonu domine ettik diye.
Kupa da ts ve tjk ya koyamadığımız için üzüldüm açıkçasıHatalari yapmazlar da oyle abarti bir kutlama icin sebep yok yav.
Hani super kupa + ZTK + Lig gibi durum olsa anlarim sezonu domine ettik diye.
Bedava demeyecegim ama rahatca kazanabilirdik.Kupa da ts ve tjk ya koyamadığımız için üzüldüm açıkçası
bokunu cikartmasinlar bencede. insanlar icin zulum. 7-10 saat bekleme ayakta durmak. eziyet.HY "yapilmaya calisiliyor, bu kez daha planli, hava durumuna bakarak"
Cumlesi kurdu maalesef, boyle konularda net bilgi aliyordur (organizasyon reklamida yapmis oluyor cunku)
Umarim yapilmaz.
Buyuk ihtimal berabere bitecekBaşakşehir fener maçının berabere bitmesi bizimde bu maçta beraberlik şampiyon yapıyor
Şampiyonluk Kupası eğer şampiyonluk garantilenirse oynanacak ilk iç saha maçına getirilir.Bu maci kazanip resmilestirirsek kupa antalya macinda mi geliyor yoksa lig bitmesi mi beklenecek gene?
Su kutlama toren islerinde 1 gun net yapilip bitmesi lazim bence. Oyle yenikapilar vs gibi 1 haftaya yayilmamali organizasyon olarak. Taraftar 1 hafta 10 gun kutlar kendince.
Yonetim vs hem secim sureci var, muhtemelen de belli devam edecekleri ... Yapacak cok is var.
Sakayla karisik tekel 2000 kokma modu
Birazda simariklik sankibizde doymusluk görüyorum. eskiden Sampiyonluk
topigi simdiden 30-40 sayfa olurdu. simdi 6. sayfadayiz.)
Tekke görevine devam eder. Onun haricinde bu sene asılacakları şey kupa olurBuyuk ihtimal berabere bitecek
Trabzonun fiksturune guvenerek 2incilik isini sansa birakacaklar biraz ama dunden sonra rahat etmislerdir belki
Su an 5 dk duzgun oynatacak oyuncu bulamazsin fenerde muhtemelen.
Fatih Tekke ne yapacak onu merak ediyorum ama
Ayrilir diye demedim ya, dunden sonra son 3 haftaya asilmayacak mi yani. CL eleme sansi avcunun icine dusmusken. Dun firsat teptiler diyemem konya daha iyi oynadi cunku, ama asiri zora soktu kendi fiksturuyle deTekke görevine devam eder. Onun haricinde bu sene asılacakları şey kupa olur
Fener moral bozukluğu,Zeki Murat Göle,cezalılar falan derken Başakşehirde formdayken büyük ihtimal kazanamaz
Muhabirler/Spor programlari cunku bilerek onu ariyor ondan.Samsunspor baskani neden her mac oncesi konusuyor anlamadim
Adam iyi prim yapti bu ligde.
Gecen sene:bizde doymusluk görüyorum. eskiden Sampiyonluk
topigi simdiden 30-40 sayfa olurdu. simdi 6. sayfadayiz.)
Bir şey olmaz Mert abi keyfini çıkartmaya bakalımHakemler istatistik düzeltmeye çalışır kalan maçlarımızda. Lehimize penaltı, rakibe kırmızı falan verebilirler iş bittikten sonra.
TFF yapılanması içindeki Quirrell'ların beyninin içini bilirim Sarper Bey.Bir şey olmaz Mert abi keyfini çıkartmaya bakalım