Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aa olur mu ya 3’de 0 yapar şampiyonluğu verirsek, ödleri b.kuna karışıyor herkesin…Yahu gorende son mac sanacak. Mac sonunu bekleyin
Olsada oynayamiyor. Kafa macta olunca ancak pres yapmayi biliyoz. Oyun yok bu hep böyle. Neyse bunu bi atlatalimda seneye teknik heyete iyi yardimcilar filan alinmali. Oyunda artik degisiklik olmali.Oynamıyor bizimkiler, kafaları maçta değil ki.
Normal değil. Samsun iyi olabilir ama galatasaraysın. Bukadar kötü oynamaya hakkın yok
Çok kolay yere atlıyor bizimkiler bide yatan 10 saat kalkmıyor, bu işe çözüm bulmak lazım. Hadi CL de yap da ligde rakiplere yarıyor.Hakem ileri çıkmamız hiç izin vermiyor açık fauller verse samsun bu kadar basamazdı
Siraçhan naslı sosu merak ediyordum ondan aldımBaya kotu o, nasil bir yag varsa. 1 kere yedim bir daha almadim.
Arada olsa dediğin doğru da. Deplasmanlarda çok oldu bu durumNe oluyo Galatasaray olunca?
Liverpool taraftarları da böyle mi diyordu acaba? Galatasaray iyi olabilir ama Liverpool'sun diye..
Tribünler full, rakip de etkili adamlar var ve gaza gelmişler.. Olur arada böyle maçlar..
Samsunun stoper barışa ve osiye dalıyor orda fauller es geçiyor bunlar böyle maçlarda önemli oluyor. Rakip daha sert oynamaya bizimkilerde çekingen oynamaya başlıyor zaten.Çok kolay yere atlıyor bizimkiler bide yatan 10 saat kalkmıyor, bu işe çözüm bulmak lazım. Hadi CL de yap da ligde rakiplere yarıyor.
Çoğunda da faul yok temizdi posyonlarÇok kolay yere atlıyor bizimkiler bide yatan 10 saat kalkmıyor, bu işe çözüm bulmak lazım. Hadi CL de yap da ligde rakiplere yarıyor.