Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 13.919
- 9.996
- 988
Haydi İlkay sendeyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyse ki oturuyormuş70 milyonluk stoper yakışır hocamıza. Sonra gider Kaan'ı filan oynatır gerçi.60 milyona iki tane stoper alınması gerekiyor önümüzdeki sezona
bu yaz transfer defansa yapılmalı tamamen
maç sırasında bu platforma girmeyeceğim diyorum. Yine giriyorum. Bazen talimatla burada negatif pompalayan tipler olduğunu düşünüyorum.
Eğer öyle değilse 3 sene şampiyon olmuş takım. Bu sene Avrupa’da Liverpool, Juventus gibi takımları devirmiş takım. Son 3 hafta kala %99 ihtimalle 4. şampiyonluğu almış takım. Bu denli eleştirilemez, sanki bitik durumda gibi yorum yapılmaz. Sağlıklı bir psikoloji göstergesi değil.
Maç sonu girerim, yoksa birine dalacağım burada
Sara evdeSara ve Lang'da girmeli
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onlar mı oynuyor yoksa oyun planı mı bu ? çünkü uğurcan da oynuyor, gayet ileri bakıp birine topu ulaştırmaya çalışıyor kalecilerimiz, geriden oyun kurma planımız bu gibi duruyorsürekli uzun top oynayan apo günay mahfetti oyunumuzu.Yunus sane barış gibi adamlarımız var ama biz ilk yarı paso uzun top oynuyoruz.
kritik noktlara gönder-al yaparsan 3-4 tane ile çözersin diğerleri yedeğe çekilir zaten.Buyuk temizlik lazim artik takimda. Cogu topcu doymuṣa benziyor hakli olarak. Umarim öyle 2-3 gönder ve al ile girmeyiz sezona
torr sakatlandığı için çıktıTorreia çok kötüydü valla
Doğru değişiklik
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
niye fenerli misinkeşke paralel evrende fenerin 10 sene üst üste şampiyon olduğu bi evrene gidip şu tipleri okuyabilsem çok isterdim ağlamalarını vs görmek