⚽ SL 25/26 H:32 | Samsunspor 4-1 Galatasaray | MS | 2 Mayıs | beIN Sports 1

O boynu bükükler çalan elemanın geçen haftadan içinde kalmış galiba. Koduğumun ezik fenerlisi! Siz ancak el kamışıyla gerdeğe girersiniz böyle!

Haftaya içeride bir şekilde yeneriz Antalya'yı ama bu oyun anlayışı ve bazı oyuncular değişmeli kesinlikle seneye olmamalı.

Seneye bu kadroda minimum %50 değişiklik olmazsa bu takım 6. 7. falan olabilir abartısız söylüyorum

Bu maçın lig için hiçbir önemi yok haftaya şampiyon oluruz. Bu maç, kadro için gelecek sezona dair çok fazla bilgi verdi bize sadece

Juventus deplasmanı
Liverpool deplasmanı
Trabzon deplasmanı
Samsun deplasmanı

Bütün deplasmanlar ölüm.
az söylemişsin renktaş sadece bu sene alanya deplasmanı var tarihimizin bir anadolu takımı maçında en ezildiği maç olabilir, 2 küsür xg verdik 5 tane net pozisyon, 30 küsür RCS vardı, ayrıca 2-3 hafta öncesi göztepe maçı 2.yarı ezdi adamlar tek kale oynadı pozsiyonlar üretti. ayrıca evimizde de pozisyonlar veriyoruz biz

Serdar kelleciye çok gülmüştüm herif bildi lan
Ben açıkçası defansif oynayıp beraberliğe bağlarız diye düşünmüştüm

eğer olursa bu şampiyonluk tamamen sadettin saran ve taliscanın eseridir o penaltıyı atsaydı şuan neler konuşuluyordu neler
Kesinlikle. Geçen haftaki maç abartildi. Taçtan gol attık bir penaltı var bir de adamların boş kale hediye etmesi. Onun dışında pozisyonunuz yok. Adamlar hediye ediyor bize bu sene biz top falan oynamadık. Allah'tan rakibimiz olağanüstü gerizekalı. Edersona falan dua etmek lazım.

Bizimkileirn yüzü gülüyor

Maçı satmışız diye yorumladım ✍🏾

55 dk 10 kişi oynayan ts göztepe deplasmanında topa sahip oldu dağılmadı ve beraberliği yakaladı. Bizim takım durduk yere dağılıyor yav bir takım bu kadar aciz yönetilir.

Ne zaman böyle bir açıklama yapsa dağılıyoruz

Yaa abi çıldıracağım

Final maçlarını kaybetmeyen GS darmadağın oldu yaa

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gs final maçını kaybetmez olayı da tam efsane

90'lardan beri kaç tane son kritik maçta darmaduman olduğumuzu hatırlıyorum çocukluğumdan beri

Geri
Üst Alt