⚽ SL 25/26 H:32 | Samsunspor 4-1 Galatasaray | MS | 2 Mayıs | beIN Sports 1

Yahu he he Mert hadi

Gerçi sana neyi anlatıyorum. Senin komik penaltı savunmaların yüzünden ceza aldığını da hatırlıyorum.
Ne penaltısı birader

Cevap ver diyorum cevapda veremiyorsun

Neden bahsediyorsun anlamıyorum seni

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oynayacağımız 2 takımda can havli ile saldıracak, kesin gelecek maç bir kırmızı basarlar bize, hazır halen fb' nin şansı varken sonuna kadar deneyecekler

Haftaya biz yenemesek bile konya fenere gerekeni yapar diye dusunuyorum. İki takiminda beraberlik aldigi senaryoda haftaya sampiyon oluruz diye dusunuyorum.

Olur da olamazsak son maci dusunmek bile istemiyorum. O lanet stadda bize kaybettirmek icin herseyi yapar bu serefsizler
Hafta arasi yanilmiyorsam konya kupa macina cikacak kargalarla.. butun guclerini bu maca verirler. Sonra fenere karsi salabilirler.

Liverpool macida öyle. Yoksa liverpool hic iyi degil bu sezon. Bi takim bukadar kopamaz mactan.

Biz burada o gol ofsayt diye iptal edilmeseydi de 2-0 olsaydı diyorduk. Adamlar orada 10-0'ı geri çevirecek bir maç çıkardı. Bu Liverpool liglerinde yürüyerek oynayan takım. Bildiğin oraya yenilelim diye gitmişiz.

Futbolcular belliki geçen haftadan sonra hem zihinsel hem de fiziksel olarak salmış bazıları ayakta duramıyordu. Burda devreye otoritenin girmesi gerek hoca ya da yönetim olarak o konuda da çok zayıfız maalesef. Bu sene oyunumuz genel olarak futbolcuların isteğine bağlı oldu ne yazıkki, eminim haftaya isteyip farklı bir sonuçla maçı alacaklardır.

Antalya maçı bu hoca ve takım ile cidden çok zor, adamlar küme düşecek biz ise lig bitti kafasında takılıyoruz belli

Antalya maçında ayrı bi stress altında geçecek

Dk 60 maç 2-0 diyelim 65de bi gol yesen o son 25dk bitmez

Bir maç ne kadar kötü oynanabilir ise o kadar kötü oynadık. Daha ilk dakikadan takımın sahada olmadığı belliydi maalesef rakip yürüye yürüye pozisyon buldu. Şansa bir gol attık ama maç hiç değişmedi. Okan hoca ve takım çalışmamış yani bu maçı ciddiye almamış sonuçta ortada.

Birde saneyi cikariyor tek maci cevirecek adam. Baris okadar yoklari oynadiki önce o cikmaliydi. Yok yav gercekten bu adam kanat futbolu kanat oyuncusu ne demek oldugunu bilmiyor. Oynatamiyor kanatlari. Zaha tete ziyech hepmi oyuncular suclu olur. Hatta ziyech sezonun ikinci yarisinda oynama modunu acmasa o sampiyonlukta zordu.

Valla zerre sevinemedik. Bu sezon bitsin kim oluyorsa olsun şampiyon şahsi olarak da artık biraz sınırlandıracağím yeter. Adamlar her galibiyete prim + milyonlar kazanıyor derdi çeken biz oluyoruz yeter yıldım.

fener maçı yüksek konsantrasyonla oynandığından bazı oyuncular için aldatıcı olmuştu. takımdan gönderilmesi gereken oyuncular, gönderilmese bile rekabete sokulması gereken oyuncular olduğunu gösterdiği için bu maç iyi olmuştur. 4 şampiyonluğu alan oyuncuyu seneye hiç motive edemezsin ligde.

Ağlamayı azaltalım.

Geri
Üst Alt