⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

2. Yari paso yatacaklar top oynatmayacaklar.İbnoslar yatmaya gelmis zaten.Firsat verdik adamlara

Son maç niye bu kadar ürkek oynuyoruz ben anlamıyorum

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilkayina falan başlatacaklar en sonunda. Gönderjn gitsin şu veteranlari artık bıktık ulan

bugün şampiyon olsakta okanla dursun defolup gitmeli ikisinden de tiksiniyorum

Hahaha yine günah keçisi futbolcular oldu atın atın b.k atın sakın Okan hocaniza 2 laf etmeyin. Yok Bruno Fernandesmis yok Bernardo silvaymis yav bunun elinde olan adam mala baglar torrent malı bile bundan 50 kere iyi hocaydı salağın en azından bi sistemi vardı. Bunun tek yaptığı sığır press kafanıza göre takılın olum
futbolcular da günah keçisi
ama futbolculara 1se kenardakine 10

Ruhsuz herifler. Hepiniz gidin su takimdan. İligimle kemigimle nefret ettim su takımdaki futbolculardan bu sezon. Galatasaray’in winnerlik kulturunun de icine etti kepaze herifler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kazanamazsak osimen de kart sınırında galiba şmp ciddi tehlikede

Sane yi hemen gönderin hemen. Bu adamın umrunda değil takım.

fb maçında attığı gol dışında bir tane önemli maçta faydası yok. Her topu kaybediyor ve koşmuyor.

Klasik Okan buruk maçı hangi maç rahat geçmişki. Yunus sağa geliyor sahneyi bozuyor. Sane rastgele sahada dolaşıyor. İlkay sahada yürüyor bunları biz görüyoruz Okan müdahale etmek için devreyi bekliyor ama. Ne var maç içinde müdahale etsen ölürmüsün

Son haftadır oynadığımız topa göre biz bugün de yeniliriz
Hatta 0-2 biter bu maç
Böyle olursa son maça Okan kovularak çıkılsın

neymiş antalyaspor bu ligde karşılabileceğimiz en kötü takımmış. ulan siz okan futbolunu bilmiyormusunuz.

yıldızlar bi cacık oynamazsa adamın oyun planı yok. her takım Blokları kapatsa bu takım küme düşer.

ilkay denılen rezil herif takıma en ufak katkısı olmadı mertens olsa liderlik yapardı

Geri
Üst Alt