⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

Golden önce adam elini sallaya sallaya ilerliyor. Basan yok, rahatsız eden yok
Golün tekrarinda Ilkay'i bir izleyin. Pozisyon daha olmadan önce bakiyordum kendisi napiyor diye baktim adam yürüyerek önce sahte top kapma girisimi ondan sonra yavas geri kosma. Ona söverken gol oldu.

Allah sizi bildiği gibi yapsın. Okan bavulunu topla ve İlkay’ını al da git.

Kimse top oynamıyor. Inanılır gibi değil. Yaptığı işe saygısı yok bunların.

bu sene bitsin dünya kupasını bile yarı finale kadar izlemeyeceğim. futboldan tiksindim. takımdan tiksindim komple futbolcusundan başkanına hocasına kadar. okan hoca devre arası napıyorsan yap şu maçı bitirin 2-1 harbi tarihe kara leke olarak geçersiniz.

Aptal herifler soyunma odasına Fatih Terim girsin ligin en kötü takımına bu nasıl oyun?

Ligin açık ara en kötü takımı yedek antalyaspora 1 pozisyon yok. Abv, seni hoca diye tutanın ben

50 kere dedik sane’ye lüzum yok, sağda yunus, 10 numaraya lang ya da ilkay, torreira’nın yanına da lemina girmeli ikinci yarı

Okanı görsel veya sosyal medyada ya da bu forumda yalamaya devam eden kim varsa haindir, kovmayan da hem şerefsiz hem haindir.

son 3 hafta 7 puandan şampiyonluk verinde tarihe geçin hadi başarabilirsiniz.

1778349436845.webp

Takımda yetenkli oyuncu sayısı neredeyse 0. Tamamen fizikle oynamaya çalışıyoruz. Fizik biraz düşünce takım pozisyona giremıyor.

Pamuk helva orta sahayla ancak bu kadar oynarsın. İLKAY DAN FALAN TİKSİNİYORUM ARTIK GÖRMEK İSTEMİYORUM bu içi geçmiş leş topçuları

Haftalardır gördük söyledik yırtındık. 7 puan farktan bu takımı bu hale nasıl getirdin nasıl becerdin bjklı okan hoca açıkla bize maç sonj

Geri
Üst Alt