⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

Arkadaşlar Oğlumla gidecem nasip olursa doğu batı üst alt gidemeyecek devir edecek olursa arkadaşı dostu olan vs bana haber verebilir misiniz?

merhaba galatasaray antalyaspor maçına biletini gişe fiyatından kale arkası devretmeyi düşünen olurmu öğrenciyim
yada eğer grubunuz varsa tc mi iletsem passoya yatırayım ücreti
yardımcı olabilicek varmı
normalde önsatıştan alabiliyorum ama bilet düşmüyor
genel satıştan kale arkası yakalamam mümkün olurmu sizce passo da?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bi tarafım diyor ki "adamlar küme düşmemeyr oynuyor zor mac olacak"
Diğer tarafım diyor ki "zor takim olasalardı küme düşmemeye oynamazlardı"

90 dakika çok bile ilk yarı 3 leyip geçilmeli artık milletin karnını ağrıtmasınlar çıkıp oynasın beyfendiler 4 yiyip gelmek nedir Samsun dan salma işinin de b.kunu çıkarıyoruz

Arkadaşlar Oğlumla gidecem nasip olursa doğu batı üst alt gidemeyecek devir edecek olursa arkadaşı dostu olan vs bana haber verebilir misiniz?
@Furkan Kaya Furkanım senin dostun ya da dost hayatı yaşadığın biri mutlaka vardır, renkdaşıma da bir yardım edersin artık 👀😍

Ligdeki 17 rakip takım arasından bu maç için birini seçme hakkı tanınsa, ilk aklıma gelen Antalyaspor olurdu; o kadar kötü bir takım. Bir yandan da KG-GB gibi takımlara karşı zorlandığımızı hatırlıyorum. Temel mesele takıma ve hocaya karşı güvenimizin zedelenmiş olması; hep önde götürdüğümüz sezon, en çok yorulduğumuz sezon oldu sanırım; benim için öyle en azından...

Fener maçında bir çoğu karamsarken de söyledim iyi taktik, güzel futbolla kazanıp şampiyon olacağız ama büyükçe bir ama bizim için önemli olan önümüzdeki yıl, kadroda ciddi bir değişiklik olmazsa, Okan Hoca kalırda farklı bir oyun düzeni kurmaz ya da kuramazsa, ilk dönem bitmeden havlu atarız

Taraftarın sabrını çok zorluyor bu gevşekler bi yerde fena tepki görecekler. Bu maç seçmeler, rehavet mevzusu alışkanlık haline geldi

Stoperi veysel olan takımı yenemiyorsak şampiyon olmayalım bir zahmet

Geri
Üst Alt