Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.760
- 13.618
- 1.398
Cimbom gol gol gol şampiyonluk geliyor tezahüratlarını duymak istediğim match
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne istiyoruz gol ne zaman şimdi gakkoş gol gol gol gençliğim aklıma geldiCimbom gol gol gol şampiyonluk geliyor tezahüratlarını duymak istediğim match
Antalyadan çekinen yok herkes okandan çekiniyorAntalya dan çekinen falan varsa derhal burayı terk etsin kardeşim
antalya ve paşayla berabere kalıp şampiyon olma işi
2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aga lükse bak Allah aşkına, o kadar çok alternatif bizi şampiyon yapıyor ki, ona rağmen stres yüklendik, bize bu güvensizliği nasıl aşıladılarantalya ve paşayla berabere kalıp şampiyon olma işi
en güzel senaryo bu olur tırsaksaraylılardan da kurtulmuş oluruzantalya ve paşayla berabere kalıp şampiyon olma işi
son maç ben;antalya ve paşayla berabere kalıp şampiyon olma işi
Bizim takımın durumunun rakiple ilgisi yok. Her takıma takılma potansiyeli var bizim takımda.Büyük konuşmamak lazım tabi ama bu Antalya hakikaten felaket bir takım.. Her izlediğimde ne işi var diyorum ligde bunların.Bunlari nasıl yenemeyiz bilmiyorum çok ağır saçmalamamiz lazım..
Taraftara kastın mı var Kemal Finds renkdaşantalya ve paşayla berabere kalıp şampiyon olma işi
Hakem kim olacak şu an en önemli mesele o Antalyada topçu yok çünkü tff niyeti çok açık
8 olmasın ama 5 olsun yahuTekrar 4 sene üst üste şampiyonluğu mümkün görmüyorum dedim yau yani aralıksız 8 sene şampiyonluğu