⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

Cimbom gol gol gol şampiyonluk geliyor tezahüratlarını duymak istediğim match

Büyük konuşmamak lazım tabi ama bu Antalya hakikaten felaket bir takım.. Her izlediğimde ne işi var diyorum ligde bunların.Bunlari nasıl yenemeyiz bilmiyorum çok ağır saçmalamamiz lazım..

Antalya dan çekinen falan varsa derhal burayı terk etsin kardeşim

Okan bey bunları yener herhalde, inşallah.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su sag aciklari disinda pek bir numara yok, ama bize karsi prime Nesta gibi takim olarak savunacaklari belli. 10 kisiyi geriye cekip sert oynayacaklar. Ilk yarida isi bitirmemiz lazim, cok erken baski kurup gol bulmamiz lazim. Gencerbirligi'ne karsi yenilen takimdan hersey beklerim, dua etmemiz gerekiyor.

antalya ve paşayla berabere kalıp şampiyon olma işi

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aga lükse bak Allah aşkına, o kadar çok alternatif bizi şampiyon yapıyor ki, ona rağmen stres yüklendik, bize bu güvensizliği nasıl aşıladılar

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk 30 dakikada atacaksin iki tane sonra gelsin sampiyonluk şarkıları... Son düzlükte böyle bir maçı kimle oynayalım desen gözü kapalı Antalya derdik ...

antalya ve paşayla berabere kalıp şampiyon olma işi

son maç ben;

bayılma1.webp

Büyük konuşmamak lazım tabi ama bu Antalya hakikaten felaket bir takım.. Her izlediğimde ne işi var diyorum ligde bunların.Bunlari nasıl yenemeyiz bilmiyorum çok ağır saçmalamamiz lazım..
Bizim takımın durumunun rakiple ilgisi yok. Her takıma takılma potansiyeli var bizim takımda.

Arkadaşım kimi yencen derler adama

Yok kaleye otobüs çeken takım olmasın, 11 kişi kapanıyorlar açması zor diyorlar.

Neymiş oynamak isteyen takımı tercih ederlermiş

Gördük samsunda oynamak isteyen takım neler yaptı

Adamların stoperi cirit attı senin ceza alanında
Antalyaspor 7 maçtır mağlup deplasmanda, gider can suyu oluruz yine

Hadi berabere bitti diyelim, son hafta kasımpaşa maçına beraberlik alırız bile diyemiyorum

Artık bitsin şu sezon rahatlayalım artık

Babalık haberi aldık, mutlu olalım dedik, resmen sinir stres içine soktu şu takım ya

Hakem kim olacak şu an en önemli mesele o Antalyada topçu yok çünkü tff niyeti çok açık

Geri
Üst Alt