- 23 Ocak 2019
- 24.440
- 31.997
- 2.233
Lemina ile Icardi'nin şurada ofsayt olduğunu düşünüp sevinememesi bayağı iyiymiş. Gitmeden ofsayt konusunda Osimhen'e biraz özel ders verse keşke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ilk gol de pasif ofsayt idi.Yalnız 3'ncü golde tekrarı gelene kadar yusuf yusuf modundaydım tam sevinemedim Osimhen yine aktif alanda ofsayt çıkarırlar diye aklım gitmişti. Allahtan bu sefer aktif-pasif olayına girmeden işi bitirdik artık aktif olayını görmek istemiyorum.![]()
İptal edebilir dediğim an eşim tokatladı kötüyü çağırıyorum diyeYalnız 3'ncü golde tekrarı gelene kadar yusuf yusuf modundaydım tam sevinemedim Osimhen yine aktif alanda ofsayt çıkarırlar diye aklım gitmişti. Allahtan bu sefer aktif-pasif olayına girmeden işi bitirdik artık aktif olayını görmek istemiyorum.![]()
Sanki biraz fazla detay olmus gibi renktasSinir stres boşalması yaşadım. Stresten bağırsakları bozdum ishal oldum allah sizi kahretmesin ne hale soktunuz 1.5 saatte beni
Gosteremedi isin dogurusu ama bir yandan takimda da istikrarli performans az gorduk ligde bu sezon.Lang harikaydı bu performansı istikrarlı gösterebilirse alınabilir
Benim bekledigimden daha iyi mac yonetti hakem. Daha felaket seyler bekliyordum acikcasi.3. goldeki kontrolün uzun sürmedi tam komediydi. Utanmazlar
Aktif alandaydı etkiliyordu da ofsaytta yakalanmadı bu seferYalnız 3'ncü golde tekrarı gelene kadar yusuf yusuf modundaydım tam sevinemedim Osimhen yine aktif alanda ofsayt çıkarırlar diye aklım gitmişti. Allahtan bu sefer aktif-pasif olayına girmeden işi bitirdik artık aktif olayını görmek istemiyorum.![]()