⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

Lemina ile Icardi'nin şurada ofsayt olduğunu düşünüp sevinememesi bayağı iyiymiş. Gitmeden ofsayt konusunda Osimhen'e biraz özel ders verse keşke

1778364593312.webp

Yalnız 3'ncü golde tekrarı gelene kadar yusuf yusuf modundaydım tam sevinemedim Osimhen yine aktif alanda ofsayt çıkarırlar diye aklım gitmişti. Allahtan bu sefer aktif-pasif olayına girmeden işi bitirdik artık aktif olayını görmek istemiyorum. :asd:
Ilk gol de pasif ofsayt idi.

Yalnız 3'ncü golde tekrarı gelene kadar yusuf yusuf modundaydım tam sevinemedim Osimhen yine aktif alanda ofsayt çıkarırlar diye aklım gitmişti. Allahtan bu sefer aktif-pasif olayına girmeden işi bitirdik artık aktif olayını görmek istemiyorum. :asd:
İptal edebilir dediğim an eşim tokatladı kötüyü çağırıyorum diye

Fb li arkadaşlarımla maçı izlerken, sakin kalıp biz tecrübeliyiz havası yaratmaya calışırken bi poşet bıraktım koltuğa durduk yere.

Kutladık ve bitti. Bu maçtan rahatsızım.

Bütün sezon 1. Golde olan durumlara benzer kaç pozisyonda aktif alan diye ofsayt verildi. Bu sefer gol verildi.

Yine sezon boyunca Osimhen’e yapılandan kat be kat fazlasına penaltı verilmedi.

Böyle şampiyonluk maçına verilmesi çok tuhaf geldi. Ya bütün sezon aleni düşmanlık yapanların “bakın aslında düşman değiliz” şovuydu. Ya da daha büyük işlere zemin hazırlandı. Bakalım

Anca kendime gelebildim Ömrümden ömür gitti. Başım hala ağrıyor, tansiyon falan tavan yaptı.
Yok abi b futbol işini bırakmam lazım ama nasıl yapacam bilmiyorum.

Neyse nasıl koyduk ama hehehe

Lang harikaydı bu performansı istikrarlı gösterebilirse alınabilir
Gosteremedi isin dogurusu ama bir yandan takimda da istikrarli performans az gorduk ligde bu sezon.

Ben ucunu acik birakirim 30 M nu hemen masaya koymak bence olmaz.

Ortasahada 2 tane net, butcenin buyuk dilimini harcaman gereken transfer var. Biraz ne alacagini bildigin ve bireysel ozellikleri olan adamlar olmasi lazim. Cunku salla havadan osimhene taktigi bitti-herkes cozumumu biliyor onun artik.

3. goldeki kontrolün uzun sürmedi tam komediydi. Utanmazlar
Benim bekledigimden daha iyi mac yonetti hakem. Daha felaket seyler bekliyordum acikcasi.

Golde osimhen aktif pasif cografi psikolojik ofsayt ararlar sandim, penaltiyi vermez sandim

Bu sekil sezon icindeki gibi bir yonetim olsaydi sonuc farkli olabilirdi. Ben kasimpasa macini dusunemezdim, izleyemezdim muhtemelen, bir noktada felaket surece gidiyoruz dedim (ozellikle frikik golunde). Hakem oralarda fena seyler yapabilirdi. Cok sukur olmadi

Takimin asiri sinirli ve stresli oldugu da cok belliydi bu mac.

Kafayi vuramayab apo 32 dis "hadi beee" diyerek geri kosardi, dun baya farkliydi.

Ya da BAY oyundan cikti -sahadan biri sordu ya da bakti 3-0 yapti eliyle. Onu kim sorduysa sikinti. O maca bakmadan etmeden dusunmeden sahada olmali herkimse.

Insallah hepsi kafada bir rahatlamistir. Saha icinde Kaptan rolune ihtiyac var-zaten bu nokta haricinde bir onemi yok kaptanligin-herkesi kendine getirecek ,kafasi oyundan dusmeyecek, osimhenin itirazlari frenleyecek...(Bu mac is bitmeseydi, son macta cezali mesela, al sana dert)

Seneye daha zor o acidan her sey. Arka arkaya CL de gruptan cikma beklentisi, herkesin daha cok bizi durdurma cabasi...

Son düzenleme:
Aktif alandaydı etkiliyordu da ofsaytta yakalanmadı bu sefer

Galiba ilkdefa sonradan oyuna giren futbolcular maçı aldı. Normalde hep tersi oluyordu. Sonradan giren futbolculardan performans alamıyorduk. Resmen Lemina, Lang, Icardi maçı çevirdi.

ARKADAŞLAR DÜN BİZ ŞAMPİYON MU OLDUK YİNEEEEE
İNANILMAZ YÜKSEK ALKOLLÜYDÜM SON GOLDE KUCAĞIMDA BAŞKA BİRİLERİ VARDI SEVİNÇTEN ,

AAA GÜNAYDIN, ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTARI, SARA YOLLANSIN HİÇ ÇEKEMEM.

O kaleci müsveddesi maçın 1.dakikasından itibaren her kale vuruşunda 20snye zamanı yedi. Şerefsiz hakemde kart göstermemek için kaleciye bakmıyordu. Yeminle inip tribünden adamı dövmek istedim

Geri
Üst Alt