⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

O kaleci müsveddesi maçın 1.dakikasından itibaren her kale vuruşunda 20snye zamanı yedi. Şerefsiz hakemde kart göstermemek için kaleciye bakmıyordu. Yeminle inip tribünden adamı dövmek istedim
Herifler sonuk duran taraftari yere yatarak maca dahil etti acikcasi

Yalnız 3'ncü golde tekrarı gelene kadar yusuf yusuf modundaydım tam sevinemedim Osimhen yine aktif alanda ofsayt çıkarırlar diye aklım gitmişti. Allahtan bu sefer aktif-pasif olayına girmeden işi bitirdik artık aktif olayını görmek istemiyorum. :asd:
Sol bekleri bozuyordu zaten ofsayt falan yoktu. Tekte gördük elhamdülillah

Benim bekledigimden daha iyi mac yonetti hakem. Daha felaket seyler bekliyordum acikcasi.

Golde osimhen aktif pasif cografi psikolojik ofsayt ararlar sandim, penaltiyi vermez sandim

Bu sekil sezon icindeki gibi bir yonetim olsaydi sonuc farkli olabilirdi. Ben kasimpasa macini dusunemezdim, izleyemezdim muhtemelen, bir noktada felaket surece gidiyoruz dedim (ozellikle frikik golunde). Hakem oralarda fena seyler yapabilirdi. Cok sukur olmadi
Zaten kontrol eden VAR. Yani kabak gibi legal gol. Kale çizgisi bile yardım etmiş ama bekliyor da bekliyor.
Hakem bana göre de çok iyiydi. Kaleciyi de zamanında uyardı.

Zaten kontrol eden VAR. Yani kabak gibi legal gol. Kale çizgisi bile yardım etmiş ama bekliyor da bekliyor.
Hakem bana göre de çok iyiydi. Kaleciyi de zamanında uyardı.
Zaten butun mevzu o iliskide.

Orta hakemler VAR versin uyaracaksa uyarsin ben onlara uyarim modu olunca katakulli akiyor.

Cogu ligde yapilana gecilmeli. Ekrana gittiginde stadda skorborda verilmeli ne ile ilgili oldugu goruntu ile. Ustune vardan karar degisirse stada baglanip anons etmeli kendi cumlesiyle.

Zaten butun mevzu o iliskide.

Orta hakemler VAR versin uyaracaksa uyarsin ben onlara uyarim modu olunca katakulli akiyor.

Cogu ligde yapilana gecilmeli. Ekrana gittiginde stadda skorborda verilmeli ne ile ilgili oldugu goruntu ile. Ustune vardan karar degisirse stada baglanip anons etmeli kendi cumlesiyle.
En garantisi yabancı VAR hem de sezon başında.

Hocanın hamlelerini hep eleştiriyorsunuz ama dün kötü başladı, iyi bitirdi. Yaptığı hamleler şampiyonluğu getiren hamleler olmuş. Lemina gol attı, Lâng süperdi zaten, Icardi asist yaptı, Kaan gol attı. Kanada Lâng’ı çekerek Osimhen’in hareketlenmesini ve daha çok pozisyona girmesini sağladı. Sürekli hocayı eleştirerek bir yere varamazsınız. Dünyanın en iyi takımını da versen, bu kadar üst üste şampiyonluk ve başarı tesadüf değildir.
“Avrupa, Avrupa” dediniz, Avrupa’da da gittiği yere kadar gitti bu adam. Bu arada ,Hocanin şampiyon yaptığı tek takım Galatasaray değil. Yıllarca loser Apo’nun şampiyon yapamadığı Başakşehir’i bile şampiyon yapmış bir hoca. Türkiye’nin en büyük TD’si Fatih Terim’se, ikincisi de Okan Buruk’tur. O da şimdilik, belki de ilerleyen zamanlarda FT’yi bile geçer.

Antalyaspor gel bana gol at diye sahaya çıkmasına karşın bilhassa sahaya en son çıkması gereken İlkay ile oynayınca önde güvenli prese çıkamayıp üstüne onların dan dun vuruşlarında dönenleri pek rahat toplayamadık. Yazacağım şey popülist olmayacak; Nhaga oynasa ilk yarı bambaşka bir oyun dahi ortaya çıkabilirdi.

Antalya'nın geldiğini attığı ile krize giren maçı Lang ve çok doğru zamanda imdadımıza yetişen penaltı kurtardı. Tarihte örneği olmayacak bir sona doğru gidiyorduk ki bir şekilde engelledik.
3 sene üst üste şampiyon olmuş 4. sezonunda 7 puan avantaj elde eden takımın bu denli stres ve panik olmasının izahı yok demek ki bir şeyleri değiştirmenin tam zamanı eğer tren kaçarsa çok daha rezil durumlara düşeriz.

Bu maçı bir kenara koyacak olursak tüm sezon TFF'nin açık saldırgan tutumuna karşın 12 CL maçı ile birlikte ligi götürebilen ve zafere ulaştıran başta önder Dursun Özbek olmak üzere teknik heyet ve futbolcuların hepsine teşekkür ederim. 4 sezon üst üste şampiyonluğumuz bu ülkeye ağır geldi ama hazmedecekler.

BİR MİRASIN GÜNCELLİĞİ, 26.KEZ KUTLU OLSUN!

En garantisi yabancı VAR hem de sezon başında.
Bastan saglam karar alsinlar ona da eyvallah, ama yabanci bile gelse dedigim gibi mac sirasinda vs o transparanlik olmasi lazim. O olmadan turkiye ortaminda herkez kafasina gore cekiyor konuyu istedigi yere.

Daha yabanci karari kesin sudur budur diye bilgi kirliligi onune gecemiyorlar. Bildigin ahir yani

1000158998.webp

Geri
Üst Alt