Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.143
- 72.769
- 5.188
Sultanbeylinin deniz görmüş hali yaniYok nedimim eagledayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sultanbeylinin deniz görmüş hali yaniYok nedimim eagledayım
Seviyom ben buraları ya sahil tarafı güzelSultanbeylinin deniz görmüş hali yani
Dostum bu sene karakteri sıkıntılı bi takım var harbi. Viniciuslar ziyechler varken bile ben her maç rahattım. Bu seneki kadro maç seçmede dünya markası resmenUmarım Antalya'yı yener işi bitiririz. Son haftaya kalırsa Kasımpaşa bizi yener arkadaşlar, ya da 4-4 gibi bir skor çıkar o maçta. Antalya'yı yeneceğiz bence ama insansın kafasının bir köşesinde de bu ihtimaller hep var. Cumartesi ye kadar haram zıkkım oldu günler bana. Bu takım bizi deli ediyor farkında değiliz, ben hayatı yaşayamıyorum takım yüzünden. Acil ligin bitmesi lazım.
Seviyom ben buraları ya sahil tarafı güzel![]()
Yav artık o kadar ezberledim ki maç 1-1 top Okan Koçuk un ayağında, Lemina bizim orta sahadan Okan Koçuk a koşuyor. Çığlık attım aq, adam uzun oynadı 2-1 oldu. Bu kadar lakayıtlık olmaz abi ya valla. Ayarlarımızla oynadılar iyice bu sene.Dostum bu sene karakteri sıkıntılı bi takım var harbi. Viniciuslar ziyechler varken bile ben her maç rahattım. Bu seneki kadro maç seçmede dünya markası resmen
Kartal'da otursam sırf isminden dolayı taşınırdım.Yok nedimim eagledayım
saçma sapan bir oyun düzeni. geçen senelerde yine ayağa çıkmaya çalışan takımları cezalandırıyorduk, bu sene onu hiç yapamadık galiba. takım bomboş pres yapıyor her maç. ayağı az düzgün olan her takım presimizi cezalandırdı bu seneYav artık o kadar ezberledim ki maç 1-1 top Okan Koçuk un ayağında, Lemina bizim orta sahadan Okan Koçuk a koşuyor. Çığlık attım aq, adam uzun oynadı 2-1 oldu. Bu kadar lakayıtlık olmaz abi ya valla. Ayarlarımızla oynadılar iyice bu sene.
Kartal'da otursam sırf isminden dolayı taşınırdım.
Çok kötüyüz çok. Fener salağı şampiyon yaptı bizi valla.saçma sapan bir oyun düzeni. geçen senelerde yine ayağa çıkmaya çalışan takımları cezalandırıyorduk, bu sene onu hiç yapamadık galiba. takım bomboş pres yapıyor her maç. ayağı az düzgün olan her takım presimizi cezalandırdı bu sene
bu maca yasin kolun verilecegini biliyorsunuz di mi
Yükselenim bjkKartal'da otursam sırf isminden dolayı taşınırdım.
Vallah renktas tam bilmiyorum. bi arkadas yazdi 1-2 duran sanirim. bende maca gelecegim hollandadan. sabihadan karsi tara gececem. Gecen sene 1-2 saatimi almisti. cikis benim icin sikinti degil. zaten otelde kalacam. Sana kolay gelsin simdidenGidişi ayarlarım ama önemli olan dönüş. O saatlerde gidecek araç önemli vakit sıkıntısı yok. Sabah 4 gibi havaalanında olsam yeterli.
4. Levente ulaşmak kolay mı stattan. Hiç bilmiyorum İstanbul'u
Kazansaydın sende samsun maçını. 3 tane hakem var zaten hepsi aynı
Cafer uskudardaysan gel sana amerikano ismarliyimSenden kadıköy/üsküdar/beykoz aurası alıyorum