⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

Umarım Antalya'yı yener işi bitiririz. Son haftaya kalırsa Kasımpaşa bizi yener arkadaşlar, ya da 4-4 gibi bir skor çıkar o maçta. Antalya'yı yeneceğiz bence ama insansın kafasının bir köşesinde de bu ihtimaller hep var. Cumartesi ye kadar haram zıkkım oldu günler bana. Bu takım bizi deli ediyor farkında değiliz, ben hayatı yaşayamıyorum takım yüzünden. Acil ligin bitmesi lazım.

Umarım Antalya'yı yener işi bitiririz. Son haftaya kalırsa Kasımpaşa bizi yener arkadaşlar, ya da 4-4 gibi bir skor çıkar o maçta. Antalya'yı yeneceğiz bence ama insansın kafasının bir köşesinde de bu ihtimaller hep var. Cumartesi ye kadar haram zıkkım oldu günler bana. Bu takım bizi deli ediyor farkında değiliz, ben hayatı yaşayamıyorum takım yüzünden. Acil ligin bitmesi lazım.
Dostum bu sene karakteri sıkıntılı bi takım var harbi. Viniciuslar ziyechler varken bile ben her maç rahattım. Bu seneki kadro maç seçmede dünya markası resmen

Dostum bu sene karakteri sıkıntılı bi takım var harbi. Viniciuslar ziyechler varken bile ben her maç rahattım. Bu seneki kadro maç seçmede dünya markası resmen
Yav artık o kadar ezberledim ki maç 1-1 top Okan Koçuk un ayağında, Lemina bizim orta sahadan Okan Koçuk a koşuyor. Çığlık attım aq, adam uzun oynadı 2-1 oldu. Bu kadar lakayıtlık olmaz abi ya valla. Ayarlarımızla oynadılar iyice bu sene.

Yav artık o kadar ezberledim ki maç 1-1 top Okan Koçuk un ayağında, Lemina bizim orta sahadan Okan Koçuk a koşuyor. Çığlık attım aq, adam uzun oynadı 2-1 oldu. Bu kadar lakayıtlık olmaz abi ya valla. Ayarlarımızla oynadılar iyice bu sene.
saçma sapan bir oyun düzeni. geçen senelerde yine ayağa çıkmaya çalışan takımları cezalandırıyorduk, bu sene onu hiç yapamadık galiba. takım bomboş pres yapıyor her maç. ayağı az düzgün olan her takım presimizi cezalandırdı bu sene

saçma sapan bir oyun düzeni. geçen senelerde yine ayağa çıkmaya çalışan takımları cezalandırıyorduk, bu sene onu hiç yapamadık galiba. takım bomboş pres yapıyor her maç. ayağı az düzgün olan her takım presimizi cezalandırdı bu sene
Çok kötüyüz çok. Fener salağı şampiyon yaptı bizi valla.

Gidişi ayarlarım ama önemli olan dönüş. O saatlerde gidecek araç önemli vakit sıkıntısı yok. Sabah 4 gibi havaalanında olsam yeterli.

4. Levente ulaşmak kolay mı stattan. Hiç bilmiyorum İstanbul'u
Vallah renktas tam bilmiyorum. bi arkadas yazdi 1-2 duran sanirim. bende maca gelecegim hollandadan. sabihadan karsi tara gececem. Gecen sene 1-2 saatimi almisti. cikis benim icin sikinti degil. zaten otelde kalacam. Sana kolay gelsin simdiden

Kazansaydın sende samsun maçını. 3 tane hakem var zaten hepsi aynı

0-1 olunca dedim bitti kazandık. Gol de öyle bir gol ki tam şampiyonluk maçında şampiyon takımın atacağı güzellikte.

Hazırlığa başladım formamı bayrağımı çıkardım. Son düdükle beraber kutlamaya çıkacaktım sözde.

Aklıma geldi anlatayım ilk Liverpool maçından sonra galibiyet sarhoşluğuyla maç çıkışı hiç düşünmeden etmeden kalabalığın peşine takılıp merdivenlerden vadi'ye doğru inerken, yok ulan burası metroya gitmiyor bambaşka bir yere çıkıyor diyip birisine sormuştum. Çok yanlış yoldasın birader geri çık yukarı demişti.

Merdiven kenarlarında içecek satanların peşine takılıp tekrardan merdivenleri ters yöne doğru yukarı çıkıp metro yolunu tutmuştum zar zor o kalabalıkta.

Stada 12 yıl sonra ilk defa gelince böyle olabiliyor demek.

beyzadelerimiz bugün antrenmana çıkacakmış bir de valla sırf zevkine magath getireceksin de şunlara eziyet etsin ya günde 3-4 antrenman yaptırıp hizaya getirsin şunları valla şampiyonluk falan istemiyorum seneye getir magath'ı 5. olalım gerekirse ama şunları süründürsün şu rezilliğe bak ya

Geri
Üst Alt