⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

bu sefer de hiçbir şekilde gerçekliği bulunmayan deplasman saçmalığı mı başladı eleştirecek 1000 tane şey varken hey allahım ya :asd:

Bu sene katlanilacak gibi degil ama bu kadar kasmayin yahu.Bu macta oluruz samp. gelecek adina ne olur bilemem.Muht seri biter seneye

Bu oyuncu grubu’nun penalti’yi pasla kullanacak kadar laubali olduklarini unutmamak lazim bizim en büyük dezavantajimiz senelerdir

Iki sene önce evde berabere kalsak sampiyon olacaktik fenere kaybettik mesela

Samsun macinda aynisi oldu

Kazandigimizda sampiyon olacagiz ve cok mutlu olacagiz hersey unutulacak tabi ki ama artik bu laubali ve isteksiz tavirlara da bir son vermek gerekiyor bu yüzden kadro da degisime gidilmeli sezon sonunda
Bu laubalilige izin vermeyecek ve konsantrasyonu saglayacak kisi hoca degilmi?

Herseyi oyuncularda bulmayalim

Antalya ligin en berbat en kötü takımı. Karagümrük eyüp kayseri falan antalyadan çok daha iyi takım. Şampiyonluk maçında bu takımı ıkına ıkına bilmem ne zoruyla yeniceksek biz antrenör ekibine neden milyonlarca euro para veriyoruz. Stadyumdan daha önce futbolla ilgilenmiş üç beş kişiyi kulübeye koysan zaten en fazla samsundan bu kadar yersin ama saha kenarında ne yaptığını bilmeyen teknik taktik bilgisi rezalet olan sadece abi kardeş ilişkisiyle hatır gönülle cl maçlarında ön plana çıkan performanslarla futbolcular bir yere kadar getiriyor. Ben artık bu takımın bu kadar imkanlarla böyle rezil kepaze olmasından bıktım usandım yıldım kuran çarpsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antalya ligin en berbat en kötü takımı. Karagümrük eyüp kayseri falan antalyadan çok daha iyi takım. Şampiyonluk maçında bu takımı ıkına ıkına bilmem ne zoruyla yeniceksek biz antrenör ekibine neden milyonlarca euro para veriyoruz. Stadyumdan daha önce futbolla ilgilenmiş üç beş kişiyi kulübeye koysan zaten en fazla samsundan bu kadar yersin ama saha kenarında ne yaptığını bilmeyen teknik taktik bilgisi rezalet olan sadece abi kardeş ilişkisiyle hatır gönülle cl maçlarında ön plana çıkan performanslarla futbolcular bir yere kadar getiriyor. Ben artık bu takımın bu kadar imkanlarla böyle rezil kepaze olmasından bıktım usandım yıldım kuran çarpsın

gençlerbirliği de bilmem kaç haftadır gol atamıyordu ama gol yedik adamlardan

birkaç gün sonra da kupada elediler

birkaç gün sonra da kupada elediler[/QUOTE]

Bunların sorumlusu kim reis

Lemina torreiranin bu formlariyla yine iyi geldik buralara. Heleki mener maci hicte garanti degildi bu orta saha ve oyunla. Neyse artik ins. su antalya macini atlatalimda sezon bitsin artik. Yeminle futboldan sogduk.
guenduzi denılen herifi topcu gösterdiler 2 mactada

Sıradan Antalyayı psikolojik olarak Liverpool gördüğümüz maç

Bu arada haftaya da mi maclar ayni saatte oynanacak?

bjk-ts ve bizim maci ayni saate koymazlar gibi

Antalyaspor son 8 deplasman maçında 7 tanesinde gol atamamış gurme Galatasaraylılar bilir ki bunların bize golü var şu takımı paramparça edemiyorsak bırakın şampiyon olmayalım.
1777760250505.webp

Ne heves bıraktılar ne heyecan. Fener medyası her zaman olduğu gibi şampiyonluğa bok atıyor, bizimkiler de şu rezillikle çanak tutuyor. Onlar çok umurumda değil de, takımın gelecek sezon için geniş bir revizyona ihtiyaç duyup da yapılmayacak olması en çok tedirgin eden.

Hakeza şampiyonluğu ilan edebileceğimiz Fb maçında yenilip haftaya bırakmıştık işi. Okan hoca ile böyle iş bitirilmesi gereken maçların çoğunda patlıyoruz.

Kötü bir mentali var hocanın ya da anlam veremediğim bir şey bu yani, takımın gerekirse vurup kırıp alması, mücadele gücü en yüksek maçlardan birisini oynaması gerekirken salak saçma bir maç çıkarıyoruz.

Hakeza şampiyonluğu ilan edebileceğimiz Fb maçında yenilip haftaya bırakmıştık işi. Okan hoca ile böyle iş bitirilmesi gereken maçların çoğunda patlıyoruz.

Kötü bir mentali var hocanın ya da anlam veremediğim bir şey bu yani, takımın gerekirse vurup kırıp alması, mücadele gücü en yüksek maçlardan birisini oynaması gerekirken salak saçma bir maç çıkarıyoruz.
actıgın konuyu ımha etmezsen sampiyonluk zor dostum

Geri
Üst Alt