- 19 Mart 2014
- 29.459
- 30.923
- 2.718
İnşaAllah.ilk yarıdan showumuzu yapıp bu işi noktalarız şampiyon cimbombom nidaları eşliğinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşaAllah.ilk yarıdan showumuzu yapıp bu işi noktalarız şampiyon cimbombom nidaları eşliğinde.

Bu laubalilige izin vermeyecek ve konsantrasyonu saglayacak kisi hoca degilmi?Bu oyuncu grubu’nun penalti’yi pasla kullanacak kadar laubali olduklarini unutmamak lazim bizim en büyük dezavantajimiz senelerdir
Iki sene önce evde berabere kalsak sampiyon olacaktik fenere kaybettik mesela
Samsun macinda aynisi oldu
Kazandigimizda sampiyon olacagiz ve cok mutlu olacagiz hersey unutulacak tabi ki ama artik bu laubali ve isteksiz tavirlara da bir son vermek gerekiyor bu yüzden kadro da degisime gidilmeli sezon sonunda
Geri düşünce bu takım kaç macı çevirdiki. Zor olurdu. Geri düşünce dağılıyor bu takimYenerdik yine ic saha oldugundan. Daha zor olurdu evet. Ama ic saha ve taraftar olmasa ne yapariz acaba. Yine 13cülere oynariz heralde.
O mac farkli olurdu. Juve maci vardi taraftarla ezdik gectik buda öyle olurdu. Ama taraftar faktörü iste yine, oyun olarak degil.Geri düşünce bu takım kaç macı çevirdiki. Zor olurdu. Geri düşünce dağılıyor bu takim
Sanmıyorum.O mac farkli olurdu.
gençlerbirliği de bilmem kaç haftadır gol atamıyordu ama gol yedik adamlardanAntalya ligin en berbat en kötü takımı. Karagümrük eyüp kayseri falan antalyadan çok daha iyi takım. Şampiyonluk maçında bu takımı ıkına ıkına bilmem ne zoruyla yeniceksek biz antrenör ekibine neden milyonlarca euro para veriyoruz. Stadyumdan daha önce futbolla ilgilenmiş üç beş kişiyi kulübeye koysan zaten en fazla samsundan bu kadar yersin ama saha kenarında ne yaptığını bilmeyen teknik taktik bilgisi rezalet olan sadece abi kardeş ilişkisiyle hatır gönülle cl maçlarında ön plana çıkan performanslarla futbolcular bir yere kadar getiriyor. Ben artık bu takımın bu kadar imkanlarla böyle rezil kepaze olmasından bıktım usandım yıldım kuran çarpsın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
guenduzi denılen herifi topcu gösterdiler 2 mactadaLemina torreiranin bu formlariyla yine iyi geldik buralara. Heleki mener maci hicte garanti degildi bu orta saha ve oyunla. Neyse artik ins. su antalya macini atlatalimda sezon bitsin artik. Yeminle futboldan sogduk.
Yeni orta saha sart artik. Demi recep 2 senedir gürültü ediyoz torreira ücün duyan yokguenduzi denılen herifi topcu gösterdiler 2 mactada

Bunların sorumlusu kim reis
Aynı Gençlerbirliği gibi bunlar da ilk golünü bize atar.Antalyaspor son 8 deplasman maçında 7 tanesinde gol atamamış gurme Galatasaraylılar bilir ki bunların bize golü var şu takımı paramparça edemiyorsak bırakın şampiyon olmayalım.
Ekli dosyayı görüntüle 321616
actıgın konuyu ımha etmezsen sampiyonluk zor dostumHakeza şampiyonluğu ilan edebileceğimiz Fb maçında yenilip haftaya bırakmıştık işi. Okan hoca ile böyle iş bitirilmesi gereken maçların çoğunda patlıyoruz.
Kötü bir mentali var hocanın ya da anlam veremediğim bir şey bu yani, takımın gerekirse vurup kırıp alması, mücadele gücü en yüksek maçlardan birisini oynaması gerekirken salak saçma bir maç çıkarıyoruz.