⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

FB de vermedi onlar da şampiyon gibi oynamadi. Hakemlerle ittirildi ama çok mal takım bize omuz attılar bu net
Katiliyorum ama bizim ozelimizde sunu demek lazim

Fener ya da trabzon, biraz daha guclu kadro /teknik ekip ne dersen de, biraz daha odakli ve duzenli olsalardi su an kaos vardi bizde.

Hoca sansli diyorsak, yonetim daha da sansli.oyle projeler bilmemne sak sak sak modlari olamazdi su an.o butce kurulunda 90 komusmaci ve kalabalik katilim olurdu.

Sampiyon olacagiz ama soru isaretleri daha fazla taraftarda var-2 senedir artiyor zaten Erden Timur yonetim olayindan beri. Her zaman papaz pilav yemez(ya da cekirge 1 sicrar 2 sicrar-hangisini daha cok seviyorsan kullan)

Katiliyorum ama bizim ozelimizde sunu demek lazim

Fener ya da trabzon, biraz daha guclu kadro /teknik ekip ne dersen de, biraz daha odakli ve duzenli olsalardi su an kaos vardi bizde.

Hoca sansli diyorsak, yonetim daha da sansli.oyle projeler bilmemne sak sak sak modlari olamazdi su an.o butce kurulunda 90 komusmaci ve kalabalik katilim olurdu.

Sampiyon olacagiz ama soru isaretleri daha fazla taraftarda var. Her zaman papaz pilav yemez(ya da cekirge 1 sicrar 2 sicrar-hangisini daha cok seviyorsan kullan)
Seneye neşteri vurmazsan kaos kapıda zaten. Okan buruku elestiriyorum ama bazı oyuncular bu takimdan gitmeli

Size tavsiyem
Tüm hafta antreman resimlerini takip edin, az biraz siritma olursa, isimiz zor

Seneye neşteri vurmazsan. Okan buruku elestiriyorum ama bazı oyuncular bu takimdan gitmeli
Biz en cok hoca kismini elestiriyoruz (sahsen ben oyleyim) cunku takimin patronu o.

Basarida rekorda yaziyor hanesine ama sure vermedigi fakat transferine ok verdigi butceli oyuncular da var, forma adalet vs. her sekilde takimdaki son karar onda. O yuzden sorumlu basta o - ama hemen arkasindan Sportif AS yonetimi , benim deyimimle Ceket Tayfa geliyor. Koltuk sahibi olup takimla ne kadar ilgilendikleri muamma.

Oyuncu sorunlu mu, takima negatif etki mi ediyor vs vs vs. Su an icin bunlardan izin verip espirili yonetimiyle hoca sorumludur gozumde. Disiplinsizlik biraz var belli cunku ya da hocayi ciddiye almayanlar da olabilir onu bilemem.

Biz en cok hoca kismini elestiriyoruz (sahsen ben oyleyim) cunku takimin patronu o.

Basarida rekorda yaziyor hanesine ama sure vermedigi fakat transferine ok verdigi butceli oyuncular da var, forma adalet vs. her sekilde takimdaki son karar onda. O yuzden sorumlu basta o - ama hemen arkasindan Sportif AS yonetimi , benim deyimimle Ceket Tayfa geliyor. Koltuk sahibi olup takimla ne kadar ilgilendikleri muamma.

Oyuncu sorunlu mu, takima negatif etki mi ediyor vs vs vs. Su an icin bunlardan izin verip espirili yonetimiyle hoca sorumludur gozumde. Disiplinsizlik biraz var belli cunku ya da hocayi ciddiye almayanlar da olabilir onu bilemem.
Sadece icardiyi soyliyim. Bu adamı goren disiplinli olur mu. Kötü örnek bu adam takıma. Bu istedigi gibi takılıyor benim neyim eksik diyordur. O yüzden önce ondan baslanmali. Asla sözleşme uzatilmamali

7 hafta bırak 1 tane gol atmayı 1 tane isabetli şut bile çekemeyen gençlerbirliğinden iki maçta 3 gol yedik. Adamların total de lig de bu kadar golü var mıdır acaba. Antalya maçı bu yüzden tırsıtıyor beni bir an önce gelse oynansa da bitse şu maç ya gereksiz stres yükledik.

Sadece icardiyi soyliyim. Bu adamı goren disiplinli olur mu. Kötü örnek bu adam takıma. Bu istedigi gibi takılıyor benim neyim eksik diyordur. O yüzden önce ondan baslanmali. Asla sözleşme uzatilmamali
Aklima gelmedi degil hani ama icardi karakter olarak oyle biri degil yav-agir olur en azindan. Problem cikaracak olsa farkli gundemler gorurduk.

Zaten kontrat yenilenmeyecek(yenilenmemeli). Fakat ilk 1.5 senesi haricinde maas/peformans sorgulanabilir (evet bu sene ligde su kadar golu var ama bildigimiz icardi olarak degil, son vurus becerisiyle oldu cogu onlarin-artik o da bir var bir yok)

Benim bu konulardaki hayal kirikligim Ilkay. 0 insiyatif almis gibi gorunuyor uzaktan. Ben daha lider/toparlayici/"ya beyler hadi" modu olacak beklentim vardi - baya husrana ugradim o acidan.

Sane bence hoca ile problem yasiyor biraz ama takinti olarak degil, takimin oynadigi oyun vs memnun degil ve istekli olmuyor gibi geliyor bana. Bireysel hatalar vs geliyor haliyle (mac seciyor demek istemiyorum henuz) - Sara'da da benzer olabilir bilmiyorum,emin olamiyorum mesela.

Gs 0-1 ant
Kon 1-2 fb

Ksp 2-1 Gs
Fb 2-2 eyp

Sampiyon Gs

Şu konudaki mesajlar çok acayip ya. 1 haftadır Antalya şehri birlik oldu maçtan önce meşaleler ile takımı karşılayıp 20000 seyirci geldi. Bu senenin büyük maçlar dahil seyirci rekoru kırıldı. Takıma gerekli her şey yapıldı ama sonuç sadece "1" isabetli şut. Gol beklentisi "0.15". Mac sonu oyuncu ve başkana güzel bir muamele çekip gönderdik.

Maç 30 dakikada 3-0 olur o kadar rahat bir maç olacak. Hocaymış futbolcuymuş geçiniz bunları. Başka hangi takım olsa birazda olsa çekinirdim ama ligin en rezil takımı var karşımızda. Bir Antalyalı olarak buruk bir sevinç olacak benim için ama yapacak bir şey yok.

Not: Maça gelmeyi düşünüyorum maç bitimi stattan Sabihaya gidebilir miyim? Gidebilirsem ne kadar zamanımı alır ?
Sabihadan Taksime en son metro ile ben 1 saatte gelmistim. sonra stada felan 2 saatini alir. ona gore kendini ayarla renktas

Neyse aynı Okan Buruk başlığı gibi olumsuz mesaj yazmayacağım.
Şu maçı alıp bitsin

Şu konudaki mesajlar çok acayip ya. 1 haftadır Antalya şehri birlik oldu maçtan önce meşaleler ile takımı karşılayıp 20000 seyirci geldi. Bu senenin büyük maçlar dahil seyirci rekoru kırıldı. Takıma gerekli her şey yapıldı ama sonuç sadece "1" isabetli şut. Gol beklentisi "0.15". Mac sonu oyuncu ve başkana güzel bir muamele çekip gönderdik.

Maç 30 dakikada 3-0 olur o kadar rahat bir maç olacak. Hocaymış futbolcuymuş geçiniz bunları. Başka hangi takım olsa birazda olsa çekinirdim ama ligin en rezil takımı var karşımızda. Bir Antalyalı olarak buruk bir sevinç olacak benim için ama yapacak bir şey yok.

Not: Maça gelmeyi düşünüyorum maç bitimi stattan Sabihaya gidebilir miyim? Gidebilirsem ne kadar zamanımı alır ?

4 leventten otobüs 2 saatmiş ahbert

Geri
Üst Alt