⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

1777888825460.webp

antrenmanda gülen yüz postu istemiyoruz. oyunculara tum sosyla medya hesaplari yasaklansin. maca odaklanin!

Sabihadan Taksime en son metro ile ben 1 saatte gelmistim. sonra stada felan 2 saatini alir. ona gore kendini ayarla renktas
Gidişi ayarlarım ama önemli olan dönüş. O saatlerde gidecek araç önemli vakit sıkıntısı yok. Sabah 4 gibi havaalanında olsam yeterli.

4 leventten otobüs 2 saatmiş ahbert
4. Levente ulaşmak kolay mı stattan. Hiç bilmiyorum İstanbul'u

Antalya çöp möp diyoruz da büyük takımlara karşı aldıkları sonuçlar korkutmuyor değil

su maca bak kalkip Danimarka'dan geleyim diyorum ama bu sezon icin bizim takim cikip bu maçı alıp sampiyonlugunu ilan eder diyemiyorum.

yazik vallahi de yazık billahi de yazık.

Son haftalara girilirken şampiyonluğa yürüyen Galatasasaray takımında coşku ve rahatlık birleşir ondan dolayı sonunu kolayca getirebilirdik ama bu sene kaygı ve stres yüklüyüz.
Bunda CL için kurulan takımın her bireyinin CL'de başarıyı 1. hedef alıp ligi umursamadığı durumdan oluştuğun düşünüyorum yani Liverpool 2.maçından sonra sezonu kapadık algısına girildi ve dönüşün tam konsantrasyon ve performans verilemedi.
Bu noktada bir şekilde şampiyonluğu ilan edip buna sebep olan tüm bileşenler ortadan kaldırılmalı.

Daha fazla rezillik çıkmadan, daha fazla şüpheye yer bırakmadan bu maçta şampiyonluk işi noktalanmalı.
Şampiyonluk ilan edilecek bunu herkes biliyor ve bunun hatrına şampiyonluğun ilan edileceği maçta 4 yenilmesini şimdilik herkes rafa kaldırdı ama o raf duvardan sökülüp sırtlarda kırılabilir.

Geri
Üst Alt