Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siyasilerin bize desteği:
Merhabalar Iskender. Mac biletini kardesine devredecegini soylemistin. Niyetin hala ayni mi? Eger maca gitmeme niyetin baki ise, ben Amerika'dan bu mac icin geliyorum. Parasi dert degil ama daha evvel karaborsa'dan hic bilet almadim. Dolandirilirim diye cekiniyorum. Ucreti karsiligi biletini devretmek istersen ben biletine talibim. Sevgiler.beyzadelerimiz bugün antrenmana çıkacakmış bir de valla sırf zevkine magath getireceksin de şunlara eziyet etsin ya günde 3-4 antrenman yaptırıp hizaya getirsin şunları valla şampiyonluk falan istemiyorum seneye getir magath'ı 5. olalım gerekirse ama şunları süründürsün şu rezilliğe bak ya
Merhabalar rtas maalesef saçma bir sistem getirdikleri için sezonda sadece 3 kişiyi yazabiliyorum bilet devri için hepsi de dolu kardeşim,babam,kuzenim olarak o yüzden kardeşim gitmek istedigi için ona devredecegim yoksa parası vs hiç önemli değil bilet satışı yapmam direkt devrederim sistem değişirse Eger bir sonraki gelişinde sözüm olsun çok zor bir maç olmadığı sürece ayarlamaya çalışırımMerhabalar Iskender. Mac biletini kardesine devredecegini soylemistin. Niyetin hala ayni mi? Eger maca gitmeme niyetin baki ise, ben Amerika'dan bu mac icin geliyorum. Parasi dert degil ama daha evvel karaborsa'dan hic bilet almadim. Dolandirilirim diye cekiniyorum. Ucreti karsiligi biletini devretmek istersen ben biletine talibim. Sevgiler.![]()
Evet duydum onu Iskender. QR kodu ile dolandiricilik oluyormus. Bu arada Galatasaray Genel Kurul uyesiyim. Son umut kluple iletisime gectim. Bakalim oradan birsey cikacak mi. Teklifin icin tesekkurler bu arada.Merhabalar rtas maalesef saçma bir sistem getirdikleri için sezonda sadece 3 kişiyi yazabiliyorum bilet devri için hepsi de dolu kardeşim,babam,kuzenim olarak o yüzden kardeşim gitmek istedigi için ona devredecegim yoksa parası vs hiç önemli değil bilet satışı yapmam direkt devrederim sistem değişirse Eger bir sonraki gelişinde sözüm olsun çok zor bir maç olmadığı sürece ayarlamaya çalışırımayrıca birkaç site var oradan bulabilirsin fakat 3 kullanım hakkını kullanmamış birinden almaya dikkat et çünkü qr veriyorlar onda da girişte sorun yaratan olabilir
Rica ederim ne demek , kolaylıklar diliyorum bu arada umarım bu maç için bir şekilde bulursun ve şampiyonluğumuza stadda şahit olursun rtasEvet duydum onu Iskender. QR kodu ile dolandiricilik oluyormus. Bu arada Galatasaray Genel Kurul uyesiyim. Son umut kluple iletisime gectim. Bakalim oradan birsey cikacak mi. Teklifin icin tesekkurler bu arada.
1. Biz antalyaya 5-0 geciyoruz ve rahat Sampion oluyoruz veya
2. Antalyaya berabere kaliyoruz ve son mac kasimpasaya kaybediyoruz ve Fenerbahce son macta 90+7 caglar kendi kalesine atiyor ve mac 2-2 bitiyor ve Gs sampiyon oluyor
hangisini istersiniz?
2. Antalyaya berabere kaliyoruz ve son mac kasimpasaya kaybediyoruz ve Fenerbahce son macta 90+7 caglar kendi kalesine atiyor ve mac 2-2 bitiyor ve Gs sampiyon oluyor
hangisini istersiniz?
hangisini istersiniz?
Bu maça net olarak Oğuzhan Çakır atanacak. 5 maçımıza atandı içeride oynadığımız galibiyet yok en büyük kozları o. Atın fava bekleyin.