⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

Ligde şu an karşılaşabileceğimiz en kolay rakip ne forvetleri var ne beki ne stoperi ne de 1 tane kanadı var sadece Ballet'i tutsan rakip orta sahayı bile geçemez hiç toteme filan gerek yok fark olur 4-1, 5-1, 6-1 gibi bir skorla bitebilir o 1 golüde son dakikalarda şampiyonluk havasına girmişken yeriz.

Sarı kart sınırında 7 tane adam var onlar için ligin son maçı kritik bizim maçta cezalı duruma oyuncuları düşerse muhtemelen son maç şansları olsa bile küme düşerler. O yüzden sarı kart sınırındaki adamlarda çekinerek korkak şekilde oynayacaklar öyle ikili mücadelelerde sert olmazlar.

Bizim takımdan daha çok Antalya'nın performansa güveniyorum o yüzden şampiyonluğumuz hayırlı olsun.

Ligde şu an karşılaşabileceğimiz en kolay rakip ne forvetleri var ne beki ne stoperi ne de 1 tane kanadı var sadece Ballet'i tutsan rakip orta sahayı bile geçemez hiç toteme filan gerek yok fark olur 4-1, 5-1, 6-1 gibi bir skorla bitebilir o 1 golüde son dakikalarda şampiyonluk havasına girmişken yeriz.

Sarı kart sınırında 7 tane adam var onlar için ligin son maçı kritik bizim maçta cezalı duruma oyuncuları düşerse muhtemelen son maç şansları olsa bile küme düşerler. O yüzden sarı kart sınırındaki adamlarda çekinerek korkak şekilde oynayacaklar öyle ikili mücadelelerde sert olmazlar.

Bizim takımdan daha çok Antalya'nın performansa güveniyorum o yüzden şampiyonluğumuz hayırlı olsun.
ohooo sen hemen ikna olmuşsun heis

ohooo sen hemen ikna olmuşsun heis
Şu an gerçekten lig kalitesinin çok altında bir takımla karşılaşıyoruz süper ligi genel anlamda takip ederim 90'ar dakika maçları izlerim şöyle iddaa edeyim alt ligden Erzurum, Çorum gelse daha çok zorlardı.

Bizim takıma güvenim %30 ama Antalya'ya biz atmasak bile o defans hattıyla kendi kalelerine atıp bizi şampiyon yapabilir.

Şu an gerçekten lig kalitesinin çok altında bir takımla karşılaşıyoruz süper ligi genel anlamda takip ederim 90'ar dakika maçları izlerim şöyle iddaa edeyim alt ligden Erzurum, Çorum gelse daha çok zorlardı.

Bizim takıma güvenim %30 ama Antalya'ya biz atmasak bile o defans hattıyla kendi kalelerine atıp bizi şampiyon yapabilir.
antalya zaten baya baya kötü takım öyle böyle değil yani ona katılıyorum gümrükle beraber açık ara kadro hatta büyük ihtimalle tff 1.ligde bile zar zor play offa oynar kadro ama benim en büyük korkum 11 kişi kendi ceza sahasında kapanıp bekleyecek olmaları ve bizim de açmada zorlanmamız , her geçen dakika onlar motive olurken biz de panik yapacağız yoksa onun dışında endişe edecek bir durum yok ama bu sene işte eskisi gibi duran toptan maç çözemediğimiz için panik başımıza bela açar mı ondan şüpheliyim ben baya , bir de samsun maçı baya çökertti beni

antalya zaten baya baya kötü takım öyle böyle değil yani ona katılıyorum gümrükle beraber açık ara kadro hatta büyük ihtimalle tff 1.ligde bile zar zor play offa oynar kadro ama benim en büyük korkum 11 kişi kendi ceza sahasında kapanıp bekleyecek olmaları ve bizim de açmada zorlanmamız , her geçen dakika onlar motive olurken biz de panik yapacağız yoksa onun dışında endişe edecek bir durum yok ama bu sene işte eskisi gibi duran toptan maç çözemediğimiz için panik başımıza bela açar mı ondan şüpheliyim ben baya , bir de samsun maçı baya çökertti beni
Grbic iyi bir kaleci, Biraschi ve Lichnovsky fena olmayan stoperler aslında 2. yarı kadrosu Karagümrüğün hiç fena değil ön hatlarıda iyi ligde 5-6 hafta olsa muhtemelen Kayseri, Antalya, Gençler düşer bunlar kalırdı.

Antalyaspor'da ise iş tam tersi Cuesta vasat bir kaleci öyle prime performansa çıkamaz yani maç kazandırabilecek bir kaleci değil, Veysel hantal yaşlı ve Hüseyin Türkmen sakar o da fena penaltı yapma potansiyeli var.

Bünyamin - Paal bu ikisini sahada boş bıraksak gene bir şey yapamazlar bir tek Ballet üzerinden hızlı atak deneyecekler. İlk 30 dakikada 2-0 olur sonrasında farka gideriz.

Samsun işi herkesi mental açıdan patlattı o da normal şampiyonluğu kutlarız havasıyla gidip 4 yedik ama bu maç farklı olur yinede Samsun maçını unutmamak lazım kadro planlamasını ona göre planlamamız lazım.

Bu şekilde beklediğimiz bir müsabaka :

5368 (4).webp

O kadar elestirilmemize ragmen yine tek kupa alan camia biz olacagiz istanbul takimlari arasinda 😬

Antalya maçını alır şampiyonluğumuzu resmi olarak ilan ederiz Allah'ın izniyle. Ancak bu sene şampiyon olmamak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Okan Buruk ve Takım bir çok kez dağıldı. 4 sene üst üste şampiyon olmak çok büyük iş ve konsantrasyon problemleri olması normal. Ancak kaybedilen maçların çoğunda oyunda darmadağın olduk. Liverpool ve Juventus maçlarından bahsetmiyorum. Konya da, Samsun da, Kocaeli de, Göztepe maçın da öyle anlar oldu ki. Saha da ne bir futbol ne de kenarda t. yönetimden eser yoktu. Bu sene takımda köklü değişiklikler olacak ve transferde çok büyük oranda isabet sağlayamazsak önümüzdeki sene şampiyonluk çok zor olacak. Başkanın yeni yönetiminin de oldukça zayıf olduğunu ve ne yazık ki saha dışı faktörleri de göz önünde bulundurduğumda hiç umutlu değilim. Umarım başkan beni yanıltır. Önümüzdeki yıl doğru işler yaparlarsa Trabzon ve Feneri önde görüyorum. Mehmet Ali Aydınların Adaylıktan çekilmesi bizim için iyi oldu. Adaylar içinde projeleri ve ekibi en sağlam olan oydu. Özetle 2025-2026 şampiyonluğumuz herkese hayırlı olsun. Ancak 2026 - 2027 sezonu için Okan hoca ve Dursun başkanla Allah yardımcımız olsun.

Maç sonu 'şampiyonluk yarınlara kaldı' dinleyeceğiz gibi geliyor

Sunu halledip bi rahatlasakta onumuze bakip ne halt yiyecegizimiz muhabbetini yapsak.

Gerci onun icinde temmuz sonlarina gelmemiz lazim...

Geri
Üst Alt