⚽ SL 25/26 H:34 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 17 Mayıs | beIN Sports 1

Bu maca is guc kalsa bide bu hakem var(rize macinda kalakalan fenerin sahada) ne kafalar yasardik bilmiyorum valla.

Yine ama asiri irite oluyorum

Ya boş verin maçı ben daha çok Nhaga Arda vs izliyorum

Nhaga topsuz oyunda çok hareketsiz, mesela Sara eşek yüküyle koşan bir adam maç boyu sürekli hareket halinde, Nhaga kendisini boş alanlara atmıyor yeterince pas istasyonu olmuyor.

Arda'ya gelecek olursa Arda'nın savunma içgüdüleri gerçekten çok zayıf. Kariyerinde bence en iyi olacak şey 6 numara veya sağ beke evrilmeye çalışması olacaktır bence çünkü fiziki yapısı ve atletizmi buna el veriyor -bence-

MANŞET:

LİGDE KALDI PAŞA'M. 2-0

Maçı düğünde seyrediyorum internet çok iyi çekmiyor, pozisyon Singo’nun hatası demi?
Yok sağ bek yerinde yoktu Singo o adama gitmesi lazım oraya gidecekken Arda'da diğer adama gitmesi lazımdı ama Arda o adama yaklaşmadı o yüzden Singo'da 2 adamı tutamadı haliyle ve gol geldi. Bu arada kalecinin tutabileceği de bir toptu. Yani açısı dardı rakibin.

Ne kadar iyi oynarsan oyna ileri uçta hareketli adam olmayınca gol pozisyonu bulamıyoruz

icardinin fizik şu maçı bile kaldırmıyor, 10+4 olan yerde yedek forvet olsun diyenler var

ardanın bence çok büyük bir torpili var yoksa bu kdar kötü bir adam topçu olamaz hadi oldu diyelim Galatasarayda oynayamaz

Şu 11'den Nhaga, Lang, Sane ve Eren kalmalı sadece. Arda kiralanır. Gerisi işe yaramaz.

Geri
Üst Alt