Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.662
- 9.027
- 2.538
Kalede Jankat olsa yemezdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok sağ bek yerinde yoktu Singo o adama gitmesi lazım oraya gidecekken Arda'da diğer adama gitmesi lazımdı ama Arda o adama yaklaşmadı o yüzden Singo'da 2 adamı tutamadı haliyle ve gol geldi. Bu arada kalecinin tutabileceği de bir toptu. Yani açısı dardı rakibin.Maçı düğünde seyrediyorum internet çok iyi çekmiyor, pozisyon Singo’nun hatası demi?
Azizim bari son maçın hürmetine son kez izleyelim tadı damağımızda kaldıArdam artık sığır presss yaparız dimi![]()
Yok Singo doğru pozisyon alıyor, Arda bozuyor.Maçı düğünde seyrediyorum internet çok iyi çekmiyor, pozisyon Singo’nun hatası demi?
Yavşak. Yok lan arkadaşın düğünü. Maç gününe düğün koymuşlar mkEvleniyon mu enişteye selamlar
Ofsaytı değil yav adamı kaçırmayıYok Singo doğru pozisyon alıyor, Arda bozuyor.
Gs alt yapısı torpil yuvası uzun yıllardır takip edenler bilir.ardanın bence çok büyük bir torpili var yoksa bu kdar kötü bir adam topçu olamaz hadi oldu diyelim Galatasarayda oynayamaz
Yok yav Singo ile alakasi yok, Arda orada kademeye girmesi gerekirken hem ofsayti bozuyor hemde rakibi bos birakiyorMaçı düğünde seyrediyorum internet çok iyi çekmiyor, pozisyon Singo’nun hatası demi?