⚽ SL 25/26 H:34 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 17 Mayıs | beIN Sports 1

Ugurcan
Singo----Sanchez---Abdulkerim----Eren
Lemina---Torreira
Nhaga
Sané------------------Lang
Icardi​

Bu sene Kpaşa hepimizi ters köşe yaptı. Fener den 4 puan aldı. Bayağı da iyi top oynuyorlar, zaten istesekte yenemeyiz. Kpaşa galibiyeti ile bitecek bir maç.

Kimseye hak hukuk geçmemesi adına çıkabilecek en mantıklı 11 ile çıkıp, salmadan, gevşeklik yapmadan oyunumuzu oynamalıyız.

Gunay

Boey - Arda - Kaan - Eren
Ngaha - Torreira
Yunus - Ilkay - Asprilla
ikardi

Kasımpaşa'yı düşürme ihtimalini değerlendirmeyenlerin isimleri Galatasaray tarihine kara leke olarak yazılması gerekir Liverpool maçından daha motive olunmalıdır.
Özellikle twitter tarafında rezil yorumlar görüyorum neymiş fenerden 2 maçta puan aldı diye Kasımpaşa kalmalıymış.

Acaba biz Antalya maçında berabere kalsak son maç neler yapacaklarını tahmin etmeyen var mı tüm çirkefliği, tüm fenerli futbolcular kudurmuş şekilde oynayacaklardı.

Biz çıkıp kazanalım %1 ihtimal olsa bile motive olmalıyız.

Bir de soyle birsey dusundum, biz yenildik diyelim, Fener de yendi, simdi 1 puan ile kacan sampiyonluk diye otede aglayip duracaklar sonra bize camur atacaklar iste su gol ofsayt olsaydi ya da su penalti verilmese biz sampiyonduk falan filan. Yapmadiklari birsey degil, algi yap yeterki millet konussun.

1 puan fark ile bitmesin lig.

Bir de soyle birsey dusundum, biz yenildik diyelim, Fener de yendi, simdi 1 puan ile kacan sampiyonluk diye otede aglayip duracaklar sonra bize camur atacaklar iste su gol ofsayt olsaydi ya da su penalti verilmese biz sampiyonduk falan filan. Yapmadiklari birsey degil, algi yap yeterki millet konussun.

1 puan fark ile bitmesin lig.
77 puan ile bitirmemek lazım 80 olsun 8'li rakamlar güzeldir orası da düzgün gözükür.

Antalya Kocaeli’ni yener bence ligi bitirdi onlar kafada.

Trabzon’un da konum garanti 1 puan alabilir G.Birliği süpriz olmaz alması bence çok.

Bizim maç için herhangi bir motivasyonumuz olacak mı o belirler bence biraz.
Ek olarak TS'nin kupada Gençlerle yarı final maçı var.

Ligde Gençler alsın (en azından yenilmesin) kupada da TS alsın. Herkes için en mutlu senaryo.

Özellikle twitter tarafında rezil yorumlar görüyorum neymiş fenerden 2 maçta puan aldı diye Kasımpaşa kalmalıymış.

Acaba biz Antalya maçında berabere kalsak son maç neler yapacaklarını tahmin etmeyen var mı tüm çirkefliği, tüm fenerli futbolcular kudurmuş şekilde oynayacaklardı.

Biz çıkıp kazanalım %1 ihtimal olsa bile motive olmalıyız.
Bu sene böyle sonraki 10 sene yine aynı olur kayyum sonrası yöneticileri bile Fb'li yarın onların elinden alsalar başka bir Fb'liye verecekler ivedilikle kurtulmak lazım.

Türkiye kupası finalini gençlerbirliği ve konyaspor oynar inşallah.

ATV denen yalak kanal her sene FB - GS finali olsun istiyor ama babayı alıyorlar çok mutlu oluyorum.

Bu sene böyle sonraki 10 sene yine aynı olur kayyum sonrası yöneticileri bile Fb'li yarın onların elinden alsalar başka bir Fb'li ye verecekler ivedilikle kurtulmak lazım.
Ali Koç bu dönem gelmeyecek ama sonraki dönem geleceği konuşuluyor tekrar geldiğinde Rize, Paşa, Gümrük bu takımların çoğu olmamalı.

paşa olmasa şampiyon olamıyorduk bu sene... herifler şampiyon olduklarını sandıkları anda 10 kişilik takım ruhunu çekti adamların

Geri
Üst Alt