⚽ SL 25/26 H:34 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 17 Mayıs | beIN Sports 1

Şu yönden düşün Antalya maçında puan bıraksak Paşa'da neler yaşardık ya da neler yaşatırlardı.
O da ayrı bir durum ama şuanki senaryoda antalya maçını aldığımız için bu sezonda paşanın hikayesi fbyi bitiren takım oldu tam şampiyonluk için avantajlı duruma geçecekleri zaman , o yüzden ben maçı kazansak bile kalmalarını istiyorum ligde

O da ayrı bir durum ama şuanki senaryoda antalya maçını aldığımız için bu sezonda paşanın hikayesi fbyi bitiren takım oldu tam şampiyonluk için avantajlı duruma geçecekleri zaman , o yüzden ben maçı kazansak bile kalmalarını istiyorum ligde
Kasımpaşa'nın bize yarardan çok zararı vardır geçen sene 2 maçta 4 puan bırakan taraf bizdik belki o 4 puanla biz şampiyonluktan olacaktık. Ondan öncesinde de puan kayıpları ya da ucundan döndüğümüz çok maç var.

Kasımpaşa'nın bize yarardan çok zararı vardır geçen sene 2 maçta 4 puan bırakan taraf bizdik belki o 4 puanla biz şampiyonluktan olacaktık. Ondan öncesinde de puan kayıpları ya da ucundan döndüğümüz çok maç var.
geçen sezon düşebilirlerdi o zaman benim de nefret ettiğim bir takımdı ta ki bu seneye kadar işte , şuana kadar yaptıklarının bile telafisi olacak bir şeydi bu direkt kırılma anında kırdılar 10 kişi hem de herifler bize küfür ederken

Milli oyunculara izin verilecek vs deniyo kimi oynatacağız acaba bu maçta :d

DK için milli takıma gidecek oyuncular tatil verilmiş. Maçta olmayacaklar Uğurcan, Bardakçı, Sane, Sanhcez olmayacak yüksek ihtimal.
bence barış da olmaz. 4 sezondur senede 70 maç oynuyor adam. 1 ay dinlensin dünya kupasına kadar. osimhen zaten cezalı.

günay

boey -- singo - kaan -- eren

lemina --- nhiaga
ilkay

armando - icardi - kutucu​

DK'da varken gördüğümüz gibi oyuncularda tamamen bitmişken bence dinlendirilmeleri hata değil.
Ligdeki diger takimlarin kume dusme mucadelesi devam ederken etiklik acisindan bu yaklasim dogru degil, bunu Avrupali yapmiyor mesela. Tamamen mentalite farki buradan belli oluyor. Ayrica yukarida belirttigim gibi tamamen yedeklerle ciktigimizda yeniliriz o zaman da 1 puan farkla sampiyon olup ligi 77 puanla bitirmis olacagiz.

Icardi oynar, Ngaha da oynatirim, Singo ve Eren de olur ama digerleri mumkun oldugunca as kadro olmaliydi.

1778515192165.webp

Kasımpaşa'nın düşme ihtimali varken ve altın vuruşu bizim gerçekleştirme fırsatımız varken yedek işini fazla abartmamak lazım.

Var ya şunlar bir türlü düşerse aşırı sevinirim.

Ligdeki diger takimlarin kume dusme mucadelesi devam ederken etiklik acisindan bu yaklasim dogru degil, bunu Avrupali yapmiyor mesela. Tamamen mentalite farki buradan belli oluyor. Ayrica yukarida belirttigim gibi tamamen yedeklerle ciktigimizda yeniliriz o zaman da 1 puan farkla sampiyon olup ligi 77 puanla bitirmis olacagiz.

Icardi oynar, Ngaha da oynatirim, Singo ve Eren de olur ama digerleri mumkun oldugunca as kadro olmaliydi.
Şampiyonluğu garantileyen takımlar bu sezon yapıyor bunu. Bu sezon DK sezonu o yüzden normal geliyor bana.

Kasımpaşa'nın düşme ihtimali varken ve altın vuruşu bizim gerçekleştirme fırsatımız varken yedek işini fazla abartmamak lazım.

Var ya şunlar bir türlü düşerse aşırı sevinirim.

Kasımpaşa bizi rahatça yenecek bu maç. Bir tarafta küme düşmemeye oynayan bir takım öteki tarafta ligi bitirmiş elde bavul bekleyen futbolcular.

Sonuç belli 3-1 falan yeniliriz. Bu maçı kıstas alacak mıyım? Hayır.

Kasimpasanin su anki baskani azizin eski as baskani yani pasa düşmesin derken iyi düşünün

Geri
Üst Alt