⚽ SL 25/26 H:34 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 17 Mayıs | beIN Sports 1

Neyse güzel seneye ne kadar istanbul deplasmanı o kadar iyi bu şerefsiz Kasımpaşa bile olsa

muhtemelen yine 12 tane şl maçı yapacağız ne kadar istanbul'da kalırsak o kadar iyi
katılıyorum İstanbul deplasmanları hava ve zemin koşullarından daha mantıklı. Ayrıca yolculuk vs'yi katmıyorum.

Neyse feneri iki kez mal ettiniz bu sene. Emre'ye güveniyorum ayrica. Ali koc zamanı nasıl ayrıldıysa fenerden hayvan gibi düşman onlara

Elimize fırsat geçmişken paşayı düşürecektik. Yine seneye başımıza bela olacaklar. Antalya'yı her türlü yeniyoruz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yedeklerimiz formalite maçlarında bile adam yiyecek gibi mücadele etmediği ve biraz olsun top oynamadığı sürece biz CL + lig götürdüğümüz senaryolarda ligde zorlanırız... Bu sene FB 4-5 kere eline fırsat geldiğinde saçmalamasa vermiştik bu tempoda ligi...

Yedeklerimiz zıpkın gibi gençler olmalı... 1-2 tecrübe falan ok ama "yedekler oynuyor" veya "hoca rotasyon yapmış" dediğimiz maçta takımın rakibe sahayı dar edeceğini bilmemiz lazım...

bu bok ligde 1 sezonda 5 mağlubiyet, fazla. seneye adam akıllı kadro kurmazsak bugün 3 kaleci yatması, 1 beyin travması, 1 adele atmasına 6 dakika kaldırıp 4.5 dakika oynatan kayatepe gibi gay dy'lar bizi aziz önderliğinde 5. şampiyonluktan ederler, aynı 2001'de yaptıkları gibi.

bu sezon da bununla gelmiş geçmiş olsun diyelim ama kazanırken de kötüleri görmek lazım ki kaybederken tesellimiz olsun. biz bi tökezlesek bizden başka elimizden tutan olmayacak.

Geri
Üst Alt