Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılıyorum İstanbul deplasmanları hava ve zemin koşullarından daha mantıklı. Ayrıca yolculuk vs'yi katmıyorum.Neyse güzel seneye ne kadar istanbul deplasmanı o kadar iyi bu şerefsiz Kasımpaşa bile olsa
muhtemelen yine 12 tane şl maçı yapacağız ne kadar istanbul'da kalırsak o kadar iyi
yok ya abartman 1-2 maç varşaka maka koca sezon bir maçta bile iyi oynamadık ligde
uğraşsan olmaz

yok yavbu takımın yarısı gidecek demiştim hata etmişim özür diliyorum %70’i gidecek
Son saniye bala g.te oldu o yav.Fenerden puan alıyorlar artık
17-18'lik bir genco ile takasa girsek itelesek karlı olur.6 Milyonluk Ahmed'i yazın oraya buraya kiralamaya çalışırız.
Direkt tapusuyla göndermek lazım.
Kesinlikle. Bizdeki bütün gurbolar boşAlmancılar safi zarar ya. Hepsini kovacaksın.
sezon başından gereksiz eleştiri var şamiyon yaptımı yaptı bitti, yapmadığı zamanda gider boşa çabaFutbol oynaması yasaklanması gerekenler oynadi gencler izledi. Bu bu maçlık bir sorun degil hocanin kronik sorunu. Insanlar bu yuzden dolu.
Bu takımla devam edemez. Ederse sonu olur sans Bir yere kadarSeneye daha kötüsü olacak maalesef, kadro yenilemedik bu duruma rağmen.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuan böyleyiz malesef :bu takımın yarısı gidecek demiştim hata etmişim özür diliyorum %70’i gidecek