⚽ SL 25/26 H:4 | Galatasaray 3-1 Rizespor | MS | 30 Ağustos

Palamut ilhan dersine iyi çalışmış topu kazandıkları anda sahada genislediler. Sahanın her yerine genisleyince açık alan verdik. Bunu Palamut ilhan akıl edip arne slot etmeyecek mi ? Takımın kendine gelmesi lazım. Her pozisyonda kaleye denememek lazım sara müsait osimheni görmesi lazım. Bu takıma acilen dinamizm lazım. Şu barışı da defedin yerine adam çekin

Bu arada takımın kötü olma sebeblerinde zemin %1000000 etken ligin 4. haftası evinde mabedinde maça çıkıyorsun zeminin haline bak rezil herifler 100 milyonluk transfer yaptınız siz hiç mi utanmıyorsunuz, şu takımın hiç bir zaman hak edildiği gibi yönetilmiyor olmasına çok canım sıkılıyor. Yazık günah bizim 1 ay sonra avrupa maçımız var bu nasıl bir yüzsüzlüktür arkadaş ya.
belhanda bunu begendi

Topu parmak ucuyla ittirmek nedir yahu. Bunu birçok futbolcu yaptı bugün.

Takım fena kötüydü. Kötü oynayarak kazanırsın da bu kadar kötü de oynanmaz.

Dikkatimi çeken bir şey de suratlar çok asıktı bugün.

Sara ve Sane en kötülerdi bugün.

Lemina da sıkıntı var. Ya sakat ya da başka bir şeyler var.

Ara iyi gelir inşallah.

Diken üstünde bir maç oldu. Tempo inanılmaz düşüktü. Okan hoca çözüm üretmesi lazım vakit daraldı

Bu maça dair tek güzel şey 3 puan ve birde Osimhen'in sakatlanmamış olması. Şu transfer dönemi bitsin kadro netleşsin biraz rahatlarız diye umuyorum. Zemini de bu arada acilen düzeltmeliyiz takımın oyun kalitesini olumsuz etkiliyor.

Bu maça dair tek güzel şey 3 puan ve birde Osimhen'in sakatlanmamış olması. Şu transfer dönemi bitsin kadro netleşsin biraz rahatlarız diye umuyorum. Zemini de bu arada acilen düzeltmeliyiz takımın oyun kalitesini olumsuz etkiliyor.
Bazı toplarda zemin negatif etki yaptı çok haklısın

Ligde zaten çoğu rakip Rize gibi, biz Harcanan paraların karşılığı bir oyun izlemek istiyoruz. Ama ne yazıkki bunu uzun süredir göremiyoruz. Ayrıca o zeminin hali ney be kaç aydır maç olmayan stadın bu halinden sorumlu olan direk kovulmalı ama nerde

Zeminin rezil durumundan dolayı zaniolo dahil kimseyi eleştirmeyeceğim.

Cl’de oynuyorsun, 300 milyonluk takımsın, 50.000 taraftara oynuyorsun şu zeminin haline bak. Yazıklar olsun beceriksiz herifler

Sara yetersiz diyoruz halen 10 numaramız Sara... Yapamıyo adam zorlamanın gereği yok. 8 çekiyosun sürekli atak yiyoruz. Abdülkerim ağır cidden ağır. Singo aldın bence stoper bu adam. E böyle ise tek şansın 3 lüye dönmek. Tek forvet bile oynasan. Hücumlara bakıyorum. İki pas üçgen bişey yok. Ceza sahasına sürekli havadan oynadık. Orada kalabalık olup yerden oynasak ne goller atıcaz ama ısrarla bunu çalışmıyoruz, yapmıyoruz. Anlamıyorum bunu. 4. Sene halen hücumda ne yapıyoruz belli değil. Bu futbol kötü. Frankfurt macında fark yeriz. Hoca bunu düzeltebilir mi bilmiyorum. Her sene aynısı oluyo..

biz hocaya ortasaha aldırmalı diyoruz adam sahada ortasaha cıkarıyor :asd:
Adam bir yıl önce; “sara ve torreira’nın yanına bir de 8 numara lazım diye bir şey okudum, herhalde 12 kişi oynayacağız.” Dedi ve hala orda. Bu maç bize bunu gösterdi. Düşünün Sara, Torreira, Lemina üçlüsünden biri veya Allah korusun ikisi birden sakatlanırsa ne olacak halimiz?

Takim cok laubali

Yapilan pas hatalarin sebebi de bu

Ciddiyet cok önemli yoksa elbet bir yerlerde tokadi yeriz

Rakipleri hafife almadan devam etmeliyiz

Oyuncularda gereksiz bir ince pas hastalığı var. Rahat adama atmayıp en zoraki adama pas atmaya çalışıyorlar. Bunun yüzünden kaç defa top kaybı oldu.

Gitsin kovun diyen ergenler iyice anlasınlar bizim oyunun olmazsa olmaz adami baris alper yilmazdir o olmazsa her maç boyle olur
Renktaş yorumlarını her zaman beğenirim ve saygı duyarım.

Ancak sahada oynanan futbolu tek bir adam üzerinden okumamaız gerekiyorsa eğer bu adam BAY değil, kim olduğunu da sen çok iyi biliyorsun zaten.

Geri
Üst Alt