⚽ SL 25/26 H:4 | Galatasaray 3-1 Rizespor | MS | 30 Ağustos

Sara nın mevki ne ? Sane ne oynuyor kanat mı serbest 10 mu ? Lemina temposuz ısıran kovalayan lemina gitmiş. Defans da tuhaf.

Şampiyonlar liginde bizi elek edecekler, bu takım lig de de havlu atar.

Birde şu aşkım olayım işide sıktı, osiye bir şey olsa 100 kiloluk tosuncuğun keyfine kalmışız. Bu takımda disiplin sorunu var gibi.

Abi biri bana anlatsın. 2-0 oldu. 4 yıl
Rigas macı aynı hikaye 2-0 dan skoru koruyamadın. Kiev maçı aynı şey elendin. Kasımpaşa maçı aynı şey 3-0 dan 3-3
4. Yıl oldu maç 2-0 oldu aynı hata. Okan hocam sen niye bunu anlamıyosun? 4. Yılın aynı hata. Hocam gözünü seviyim kontraya çıkacaksın eyvallah ama bu şekilde anında orta saha çıkarma ile bu iş olmuyor.. Olmuyo bak. Biraz anla bazı şeyleri.
Bak Sara 10 numara olmuyo mesela... Yunustan sol kanat olmuyo. Abdülkerim seviyoruz ama Şampiyonlar Ligi'nde 3 lü oynamazsan Abdülkerim olmayacak..
Hücumda böyle dan dun orta açmak olmuyo... Orta saha lazım. Bunları gör artık

Son düzenleme:
Renktaş yorumlarını her zaman beğenirim ve saygı duyarım.

Ancak sahada oynanan futbolu tek bir adam üzerinden okumamaız gerekiyorsa eğer bu adam BAY değil, kim olduğunu da sen çok iyi biliyorsun zaten.
yani demek istedigim hocanın oynattıgı bu rus ruleti oyununda hucumda 1 adet barış olmalı ,olmazsa oynayamazsın
barışın yerini dolduracak zamanda kalmadı malum o yuzden orta yol bulunmalı
lakin icardiyi cok sevmem ragmen ortasaha bosaltıp icardi almak kumardan da öte sacmalık

Milli ara yerine bu takimin calismasi gereken bir suru sey var, transfer adapte etmesine ihtiyac var.

Agustosu fena cope atmisiz. Lig maclari da uyutmus.

Bjk ve young boys gecen sene alarmlari caldirmisti, su an her sey sutliman saniyoruz heralde

Valla onu bunu bilmem bu oyunla cl de cidden içimizden dışımızdan geçerler artık hoca oyunu mu değiştirir yönetim hocayımı değiştirir yönetim ve hoca komplemi değişir bilmiyorum ama bu maliyetlerin karşılığı bu oyun olmamalı aponun bugün düştüğü durumları görünce aklıma cl maçları geliyor uykularım kaçıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eintracht in teknik kadrosu maci izlediyse yada izlerse , insallah defanstaki 42 numara bizim mactada oynar diye dua edecektir.
Acil sol stoper ve oyun kurucu bir orta saha lazim. Sara ile olmaz

rakiplere selam koymaya devam

Bu arada yayin dunyasinda yauuc ouuv 2 ofsyat vouuv u yorumlayanlar haricinde gecen gun Koray Gok super bir bilgi cikartti cimbizla.

Rize yenilmis maclarda ama hep 1.6 1.7 xG yaratarak oynamis falan (oranlar tam dogru olmayabilir ezberden yazdim aklimda kaldigi kadar) . Kotu oynasa bile pozisyon ureten takim olarak betimledi.

Bizim kotu performansla birlesince kasimpasa 3-3 un 2-2 versiyonunu yasayabilridik.

3 gol attik ama ofansimiz rezaletti.

Hiç bir şekilde tatmin olmadım.

Bu maç minimum 6-0 sonuçlanmalıydı. Bu şerefsiz itoğlu itlerine minimum 6 tane atamayan futbolcularımıza tesüf ediyorum.

Evet iyi oynamadık ve bariz eksiklerimiz var ama çok karamsarsınız bana göre. Diğer liglerin takimlarina bakın bir de kıyas olarak. Bugün Bayern maçını 90 dakika izledim s zoruyla Augsburgu maglup edebildiler geçen hafta kupada 3. lig takımına az daha eleniyorlardi. Genel olarak zaten geç açılan ve ritim bulan bir takım olduğumuz da ortada. Sampiyonlar ligi konusunda da endişelerinizi anlayabiliyorum ancak bu sadece kendi beklentileriniz çerçevesinde oluşan endişeler. Sırf Sane ve Osimheni aldık diye yarı final oynayacak bir durumumuz da yok bunu bilin bence.

Uçmayın hemen. Rize atletik oyuncuları olan, geçiş oyununa uygun bir takım. Siz ne zaman böyle coşsanız bir pok geliyor başımıza.

Torr-Lemina-Sara 3lüsüne geri kavuşup, milli araya 4/4 girelim.

Kendi kendinize hülyalara dalıyor, sonra kendi kendinize hayatı zehir ediyorsunuz.

Bir relax olun ya.

Futbol takımlarının inişleri, çıkışları olur. Kötü oynar, iyi oynar. Konsantrasyon kaybı yaşadığı, iyi hazırlanamadığı maçlar olur. Olacaktır da.

Şu maçtan önce 6'lar 7'ler havada uçuşuyordu. Dedik zor maç olur diye.

Ayrıca anlık olay ve performanslardan da çok kolay etkileniyorsunuz.

Bir maç önce "Kalede Günay ile devam edelim", bir maç sonra "Günay ile sezon mu geçer?"

Osimhen bir maç kötü oynasın 'bu mu 75 milyonluk santrafor' (açın osimhen başlığını, tonla böyle mesaj var).

Bir maç iyi oyun olunca 'hedef Cl son 8'
Bir maç kötü oyun olunca 'bu sezon bitti önümüze bakalım'

Bir de sorunların sürekli oyuncu transferi ile çözüleceğini düşünüyorsunuz. Sane formsuz hemen 'kanat alalım'. Lemina biraz kötü bir günde 'Lemina bu takımın orta sahası olamaz, acil yerine orta saha bakalım'

Dünün gerçekleri:

Takım özellikle hücum anlamında oldukça kötü bir günündeydi. Osimhen dahil yarı gücünde bile değil. Yunus da keza öyle. Sane berbat bir günündeydi mesela.

Hal böyle olunca, hücumda üretken olamayınca, rakibin de direnci arttı doğal olarak. Beklediğim gibi zor maç oldu.

Takımda muhtemelen son 2 haftanın getirdiği saçma gündemler (transfer dönemi, kerem ve barış olayları, yunus sözleşme uzatma süreci ile başlayan fbli menajerler ve saha dışı etkenler vb) ve fiziksel açıdan yükleme dönemlerinin içinde oluşumuz sebebiyle bir durgunluk vardı.

Milli ara tam zamanında geldi. Cl fikstürüne kayıp yapmadan giriyoruz.

Özellikle şu toksik transfer dönemi bitsin, takım psikolojik olarak da rahatlayacak, fiziksel olarak da vites arttırıp, daha iyi olacaktır. Hiç şüphem yok.

Geri
Üst Alt