⚽ SL 25/26 H:4 | Galatasaray 3-1 Rizespor | MS | 30 Ağustos

Lemina inanılmaz ağırlaşmış zaten ağırlaşacağı aşikardı ama çok erken ağırlaştı.

Lemina çok etliye sütlüye karışmıyor. O eski delici dribblinglerinden eser yok. Sara desen topu 150 kere dürtecek de pas verecek. Orta sahaya takviye şart. Bu şekilde gitmez. İlkay’ı mı alıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın. Takımın Mertens veya Sneijder gibi bir beyne ihtiyacı var.

Sane ilk yarıları çok kötü performans gösetriyor ama bu defa komple takım çok kötü.

Takim gercekten cok isteksiz ve hic konsantre degil. Su an berabere degilse ya da yenik durumda degilsek tamamen sans eseri.

Sane geldiginden beri cok kotu, Baris olsa aninda yerine sokardik simdi.

Şu takımın hücum organizasyonu nasıl olmaz.Tenis mi oynuyorsunuz antrenmanda napıyorsunuz.

Yediğimiz goller Ofsayt bile olsa birinci pozisyon kabul edilemez.
Resmen ofsaytta olsa gol geliyorum diye bağırıyordu.

Çok kötü bir futbol var malesef. Umarım düzelir.

Biraz rehavet var sanki. Bu hiç iyi bir şey değil.

Çekirge misali 3. de yeriz golü.

Bugün de net şekilde görülüyor ki Abdulkerim artık olmuyor.

Lemina-Toreira-Sara üçlüsü de bozuk. Rakip çok topa sahip oldu 2.bölgede.

Sane-Yunus ikilisi de verimsiz.

Kısacası iyi değiliz bu akşam.

İkinci yarı bir değil iki gol bulup şu milli araya girelim kayıpsız.

5 net transfer lazım

Kaleci
Sol stoper
Kanat
Orta saha
Yedek santrafor

Barış satılmayacaksa mutlaka kazanılması lazım eksikliği belli oluyor sanenin umursamazlığına yunusunda etkisizliği eklenince hücumda kısır kaldık savunma hattı da sıkıntılı genel olarak bir uyuşukluk zorla oynama gibi birşey var futbol affetmez böyle şeyleri iki defa direkten döndük üçüncü de yeriz golü ikiyi bulamazsak her türlü sıkıntı

Sağa sola boncuk dağıtan iyilik kelebeği yönetim bir iyilikte bize yapsaydı da şu orta saha işini çözseydi ama yok işte anca taraftarı oyalasınlar

sanenin modern futbolda yeri yok bu hali ile bana göre.. herkes canla başla mücadele ediyor iyi gününde kötü gününde.. barışı napıp edip tutmamız lazım..

Stadtan bakınca apo berbat, takımın genel temposu düşük ve statik yorgun gibiler, kanat varyasyonları başarısız, Osimhen birebirlerine uzun oynamak yerine vasıfsız ve riskli paslaşmalar, 3 lü Merkez gereksiz ve kreatif değil 4-2-3-1 i 10 numara ile oynamamız gerekiyor Sara dan 10 olmuyor 4-5-1 gibi diziliyoruz maalesef.

Geri
Üst Alt