- 27 Ocak 2010
- 138.945
- 105.168
- 5.648
torreira - lemina
sane - icardi - zaniolo
osimhen
bunu deneyelim bi
sane - icardi - zaniolo
osimhen
bunu deneyelim bi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su ilk yari daha da kanitliyor takimi ilerde acele ettirmeden oturtup kilit noktalara top oynayacak ihtiyacini.ilkay yarın açıklanmalı set oyununda acayip işimize yarayacak
Sallai'dan bize bek olmaz Avrupa maclarinda mecbur Singo orada oynayacak.mecbur alacaklar, hamlelerimiz nasil oldu ben anlamadimki. singo tamam iyi topcuda ozaman aponun yerinde deneyelim. sag bek icin teknigi yetersiz.
gerek yok diyen futboldan anlamıyodur admirim şlde boru gibi takımlarla oynayacağız yetmez bu rotasyonGerek yokmus, uc orta saha var ya zaten 40-50 mac oynar onlar. Sonra yedekte biri mutsuz olursa napariz biz?
Günay iptal edilen ilk golde de hatasız, az kalsın onu da çıkaracaktı ama adam çok sert vurdu.2. ofsayt golde Sane hiç olmadik yerde topu kaptirdi; Gunay'in pozisyon hatası yok.
Net 0 puan, en fazla 1Herkes 3 puan yazıyor ama o iş o kadar basit değil.
Fiziksel mücadelede bazen öyle sapıtıyorki adama dan dun giriyor her an kırmızı görecekmiş gibisingoyu merak ediyorum sallai bek işini defansif anlamda fiziksel mücadele ile kurtarıyor ama hücum ve teknik yok.
Rizeye istedigini dene yenersin. Avrupada ne yapalim hoca onu anlattorreira - lemina
sane - icardi - zaniolo
osimhen
bunu deneyelim bi
ya hadi bitorreira - lemina
sane - icardi - zaniolo
osimhen
bunu deneyelim bi
Keisnlikle degil. En cekindigim mac yazmistim gitti ilk fiksture denk geldi.Herkes 3 puan yazıyor ama o iş o kadar basit değil.
aponun ileri gitmesine fitilim. kosu gösteriyor pasi aliyor ama yetisemiyor yavasliktan.Kanatlarla birlikte oyun kurgusunda da hata var. Eren sol kanatta hücuma çıkıyor Yunus yanında, Abdül yanında, Lemina yanında, Sara yanında. İçeriye orta açsa içerde adam yok o sırada topu kaptırıyoruz bu defa defansta adam yok. Çok sıkıntılıyız
deseki Sallai yi öne çek adam tek iyi oynayan oyuncu şuan sahada, adam beki kanada al dedi ya