⚽ SL 25/26 H:4 | Galatasaray 3-1 Rizespor | MS | 30 Ağustos

ilkay yarın açıklanmalı set oyununda acayip işimize yarayacak
Su ilk yari daha da kanitliyor takimi ilerde acele ettirmeden oturtup kilit noktalara top oynayacak ihtiyacini.

Asiri acele ediyoruz paslarda, hep 2 ye 3 kaliyoruz ozellekle korner ve tac cizgisi kisminda paslasmalarda.

Ṣu mactan sonra adim gibi eminim ki transfer plani degisecek. Böyle de anlik kararlar veren hoca ve yönetimimiz var

Rizeli elemanın içine de lampard kaçmış gibiydi o şutlar neydi la öyle? 2. yarı toparlamamız lazım yoksa maç puan kaybı diye bağırıyo

Herkes 3-4 transfer istiyor her sene onun yerine hocayı değiştirsek daha kolay olacak bu iş.

Ozellikle ileride iyi denecek adam yoksa sorumu oyuncularda aramak yersiz.4 sene oluyor artik halen topla iyi bir takim degiliz bu kadar agir oynayarak kimseye bisey uretemezsin

Kanatlarla birlikte oyun kurgusunda da hata var. Eren sol kanatta hücuma çıkıyor Yunus yanında, Abdül yanında, Lemina yanında, Sara yanında. İçeriye orta açsa içerde adam yok o sırada topu kaptırıyoruz bu defa defansta adam yok. Çok sıkıntılıyız
aponun ileri gitmesine fitilim. kosu gösteriyor pasi aliyor ama yetisemiyor yavasliktan.

hakan calhanoglu-lemina
---------sara---------

nasip et allahım

Emre aşık şu futbol bilgisi ile nasıl futbolcu olmuş elinde zaniolo kanat var bekten devşirme jakobs u al diyor :asd: deseki Sallai yi öne çek adam tek iyi oynayan oyuncu şuan sahada, adam beki kanada al dedi ya :asd:

clde 0 çekeriz

şu oyunun kralını frankfurt union ve bodo yapıyor

acı acı izliyoruz olacakları

yazık gerçekten!

inanılmaz kötüyüz.ligde ben artık şu takımlara zorlanmak istemiyorum ve bunu istemek bizim hakkımız. çıkacaksın her maça rahat rahat ilk yarıdan skoru alıp 2. yarı rotasyon yapacaksın. bu takımla bu bütçeyle bu transferlerle bunu isteyemeyecek miyiz ya? ilkay gelmezse çok büyük sıkıntı var.

Geri
Üst Alt