⚽ SL 25/26 H:5 | Eyüpspor 0-2 Galatasaray | MS | 13 Eylül

Icardi beklediğimden iyiydi. En iyi presi Icardi sahadayken yapabiliyoruz.

Onun arkasındakiler dar alanda beklenen şekilde üretken değildi. Biraz pas senkronu yakalanırsa atarız. Top kaybından geçiş yememek için fazla garanti oynadık.
her top geldiginde yerde beyefendi

Adamlar ceza sahası önüne 11 kişi dikilmiş ne bekliyorsunuz beyler ?

Abdülkerim ve uğurcan bu hataları Avrupa maçlarında yapmazlar inşallah

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torreira ve yeteneği kısıtlı Sallai'nin dışında mücadele eden bir tek Eren'i gördüm. Diğerleri topun ayağına gelmesini bekliyor. Hakemin ıvır zıvır düdüklerle oyunu durdurması iki takımın da hoşuna gitmiş gibi göründü. Böyle maç olmaz.

yunusla sane aynı anda olmuyor hoca olmuyorrrrrrrrr 4 maçta çözemedin mi daha yaw illa bi maçta puan mı bırakman lazım

yeter da 300 milyonluk kadro var elinde utanmıyor musun be

morata bu icardinin arkasında beklemeyerek kendine olan özsaygısını göstermiş herifi boşa eleştirmişiz
beni de bunun arkasında yedek tutsalar bende giderim ayıptır

Topun arkasına saklanan üç isim aynı anda sahada.

Sane, Icardi, Yunus.

Hücumda etkisiz olmak kaçınılmaz.

Birde fizikli bir kanat forvet almadık. Muhtemelen devre arasında takviye gelir.

Barış ve Osimhen olsa farklı bir maç izledik.

Ayrıca Sane ilerleyen dönemde yedek kulübesine geçecek gibi.

Rakip defans yapmaya çıkmış. Bizimkiler biraz daha konsantre olmalı. Çok fazla pas yapmaya çalışıyoruz 3. bölgede. Rakip zaten defansa çekilmiş, ortam kalabalık, gereğinden fazla duvar pasları filan yapmaya gerek yok. Kaleyi gördüğün yerden vuracaksın. Daha net ve basit oynamalıyız. Olacak inşallah.

Icardi beklediğimden iyiydi. En iyi presi Icardi sahadayken yapabiliyoruz.

Onun arkasındakiler dar alanda beklenen şekilde üretken değildi. Özellikle Sara'yı beğenmedim. Yunus da bir var bir yok. Biraz pas senkronu yakalanırsa atarız. Top kaybından geçiş yememek için fazla garanti oynadık.

inanılmaz gömülü oynayan takıma delici koşu atacak kimse de olmayınca kalabalığın içinde debelenip duruyoruz

barışın muadili topçu yok maalesef herkes ayağına istiyor

ben sara iyi demiyorum dikkat edersen

adama her maçta sarılmasına takığım

saradan iyi 3 adam var yok

niye diğer 7-8 adam değil de sara
Kusura bakma renkdaş ama sen de sinan yılmaz gibi sara'yı savunmaya meyillisin. O çektiği cılız şutla mı kendini temize çekecekti yani. Bu yaşta bukadar ağır topçu gs'ye az gelmiştir. 30 yaş sonrası selçuk inan gibi sahada

Torreira ve yeteneği kısıtlı Sallai'nin dışında mücadele eden bir tek Eren'i gördüm. Diğerleri topun ayağına gelmesini bekliyor. Hakemin ıvır zıvır düdüklerle oyunu durdurması iki takımın da hoşuna gitmiş gibi göründü. Böyle maç olmaz.
Doğru diyon.ön taraf cok hareketsiz ve lay lay lom takılıyor

Geri
Üst Alt