- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Sane ve Yunus topla buluştuğunda bu ligin üzerinde yeteneğe sahip oldukları bariz bir şekilde görünüyor ama bu adamların EYTli gibi oynamaması lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina'yı sahaya atıp Sallai'yi daha da önde kullanabilir 2. Devre.inanılmaz gömülü oynayan takıma delici koşu atacak kimse de olmayınca kalabalığın içinde debelenip duruyoruz
barışın muadili topçu yok maalesef herkes ayağına istiyor
Olimpiyatta sessiz ikindi
yaw abartilkay da kötü
bir de sara, ilkay, icardi ile çok fazla bayık adam oldu. bu kadar bayık oyuncu ile hücum yapılmaz.
İlkay sane yunus bence aynı anda olmaz ilk 11 de. En az biri barış sallai gibi koşucu ve fizikli olmalıİlkay ve sane gitsin devre arası o zaman,niye oynuyorlar
İcardi şuan ofansın en iyisi dostum. Osimhenden sonra her oyuncunun osimhen olmasını istiyorsunuz öyle bir dünya yok.İcardi:ben bugün 11 oynamak istiyorum
Okan: tabiki icardi sen iste
Oyuncu hocadan cekinecek. Hoca oyuncudan degil
Lemina'yı sahaya atıp Sallai'yi daha da önde kullanabilir 2. Devre.
En akılcı yorumlar murattanSane ve Yunus topla buluştuğunda bu ligin üzerinde yeteneğe sahip oldukları bariz bir şekilde görünüyor ama bu adamların EYTli gibi oynamaması lazım