⚽ SL 25/26 H:5 | Eyüpspor 0-2 Galatasaray | MS | 13 Eylül

İcardi'nin hazır olmadığını bile bile ne diye ilk 11 çıkardık anlamış değilim. 1 ay süresi var denmedi mi? Çık barışla son 30 dk kullan ihtiyacın olursa boşuna taraftarın önüne atıyosun adamı da

İlk yarıyı kaçırdım diye üzülmüştüm ama anlaşılan kaçıracak bir şey olmamış

Herkes mükemmel Sane kötü aynen keşke fener alsaymış. Bravo size

Eyup iyi kapandi ve set oyunu zaten en kotu yaptigimiz olay. Bakalim Okan hoca bir cozum bulabilecek mi yoksa karambolden gol mu bekleyecegiz.
Oyunu ters kanatlara cekip genisletmemiz lazim. Bir kanattan basladi mi atak, ayni kanatta bitirmek zorunda degiliz. Ayrica ortadan delmeyi pek denemedik. Bunda tabiki Eyup'un cok iyi alan parsellemesinin de etkisi oldu. 300 kusur milyonluk kadro ile Eyup gibi takimi da acamiyorsa Okan hoca oyunculara degil kendine bakacak.

Eyüp alt seviye Avrupa takımı gibi oynuyor işte. Yine gözüne far tutulmuş tavşan gibi kaldık. Topsuz oyunumuz felaket.

Eyupsporun ortalamada orta sahayi gecen oyuncusu yok, Selcuk Sahin acik acik asla hucuma cikmayin demis kontra harici. Uzaktan sut denememiz lazim, bu kadar kapanan savunmayi acmak zor. Sansa bala bir tane atsak acilmak zorunda kalacaklar.

Takımın kötü olduğunu düşünmüyorum. Gol gelirse gözlerdeki perde kalkar "rakibi hiç oynatmadık, pozisyonları bile yok"a evrilir o yorumlar.

Atletik ekip kuruyoruz diye heyecanlanıyorduk, sahaya çıkanlar maşallah ne bir dribbling ne bir fizik güç hiçbir şey koyamıyor ortaya. Eyüp kapanmaya çıkmış, e ne yapacaktı sanki, heriflerin gücü ne. Sen adamları hataya zorlayacak en ufak aksiyon geliştirmiyorsun ki. Şu görüntüde gene bir tek duran topa kalacağız gibi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her sene başında niye sanki tamamiyle ilk kez birbirleriyle oynuyormuş gibi başlıyoruz anlamıyorum ya. Sene başları bı Gomis kurtardı, geçen sene keza bireysel performans ile. Maçta ilerde organizasyon göremedim yine

Geri
Üst Alt