- 4 Ağustos 2009
- 90.095
- 70.982
- 5.188
Sallai forvette he
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce (yalandan bile olsa, samimi bile olmasa) bi çıkıp özür dilesin beyefendi.Hoca BAY forvet koyar mi?
Eli mecbur hocanin biraz bu arada.Önce (yalandan bile olsa, samimi bile olmasa) bi çıkıp özür dilesin beyefendi.
Sonrasına bakarız.
İyi görünüyor sadece Icardi 11 başlar diye düşünüyorum. İkinci yarı BAY'ı atarız oyuna. Bu maçta sahada olacağı bi açıklama, sosyal medya paylaşımı vb. bi formül bulunacaktır.günay
sallai singo apokerim jakobs
torriera sara
yunus ilkay sane
barış
lemina ve sanchez kıtalararası yolculuk yapıp bir nebze geç döneceği için onları yazmadım. jakobs da oynamadı milli takımda, yorgun değildir. eren ise yorucu iki maç oynadı.İyi görünüyor sadece Icardi 11 başlar diye düşünüyorum. İkinci yarı BAY'ı atarız oyuna. Bu maçta sahada olacağı bi açıklama, sosyal medya paylaşımı vb. bi formül bulunacaktır.
Gabon - Fildişi maçı bu akşam. Bakalım oynayacak mı bizimkiler.lemina ve sanchez kıtalararası yolculuk yapıp bir nebze geç döneceği için onları yazmadım. jakobs da oynamadı milli takımda, yorgun değildir. eren ise yorucu iki maç oynadı.
Sallai ne yapiyor orada? Yolunu kaybetmis gibi.GünayLemina sonradan girer. Frankfurt maçına saklanır gibi duruyor. Yoksa kadroya ilk yazılacak adamlardan.
Singo - Davinson - Abdülkerim - Jakobs
İlkay - Torreira - Sara
Sane - Sallai - Yunus
Icardi ve Osimhen yokken hazırlık maçlarında orada kullandı. Barış'ın durumu ortadayken aynısını yapabilir. Singo da gelmişken ilk aday o.Sallai ne yapiyor orada? Yolunu kaybetmis gibi.
Baris buyuk ihtimal santrafor baslar bu macta. Zaten bugun/yarin ozur aciklamasi bekleniyormus. Ayni zaman Frankfurt macina hazirlanmis olur Osimhen'in yoklugunda.Icardi ve Osimhen yokken hazırlık maçlarında orada kullandı. Barış'ın durumu ortadayken aynısını yapabilir. Singo da gelmişken ilk aday o.
Takımın selameti açısından en mantıklı ve pragmatist senaryo bu. OB ego yapmaz bence takıma kazandıracaktır BAY'ı. Özür mevzularının üzerinde de hiç durmaz.Baris buyuk ihtimal santrafor baslar bu macta. Zaten bugun/yarin ozur aciklamasi bekleniyormus. Ayni zaman Frankfurt macina hazirlanmis olur Osimhen'in yoklugunda.
Barış özür dilemedikçe veya basın önünde aksiyon almadıkça oynamamalı. Açıklamanın samimiyeti bile belirler bu durumu. Ben Sallai ile başlarım her türlü.Baris buyuk ihtimal santrafor baslar bu macta. Zaten bugun/yarin ozur aciklamasi bekleniyormus. Ayni zaman Frankfurt macina hazirlanmis olur Osimhen'in yoklugunda.
#VeliBaltacıİstifagünay
sallai singo apokerim jakobs
torriera sara
yunus ilkay sane
barış
Totemi bozmayalım üstteki mesajı beğenmeye devamEkibimiz için en kötü dönemlerden birisi milli ara sonrası oynadığımız maçlar. Milli takım dönüşlerinden sonra genellikle kötü oynuyoruz ve bu defa Osimhen olmayacak. Ayrıca cobaninin çocuğu selçuk efendi bize puan kaybettirebilmek için her türlü yolu deneyecektir ama puan kaybetme şansımız kesinlikle yok. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.