⚽ SL 25/26 H:5 | Eyüpspor 0-2 Galatasaray | MS | 13 Eylül

Önce (yalandan bile olsa, samimi bile olmasa) bi çıkıp özür dilesin beyefendi.

Sonrasına bakarız.
Eli mecbur hocanin biraz bu arada.

Taraftar kismini gec tamamen. Adam kaldi sonucta, oynatmadigin surece hic oynatmayacagin hale donusur.

Taraftara kulagini kafasini kapatip performans verdiginde olumluya cevrilir is.

Bu surecteki tek gercek devre arasi ya da 2026 yazinda gidiyor baris.

Günay
Singo - Davinson - Abdülkerim - Jakobs
İlkay - Torreira - Sara
Sane - Sallai - Yunus
Lemina sonradan girer. Frankfurt maçına saklanır gibi duruyor. Yoksa kadroya ilk yazılacak adamlardan.

Son düzenleme:
İyi görünüyor sadece Icardi 11 başlar diye düşünüyorum. İkinci yarı BAY'ı atarız oyuna. Bu maçta sahada olacağı bi açıklama, sosyal medya paylaşımı vb. bi formül bulunacaktır.
lemina ve sanchez kıtalararası yolculuk yapıp bir nebze geç döneceği için onları yazmadım. jakobs da oynamadı milli takımda, yorgun değildir. eren ise yorucu iki maç oynadı.

Eyüpsor maçının hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılı ekipte Ahmed Kutucu'dan Okan Buruk'a "Ben hazırım" mesajı...

Icardi ve Osimhen yokken hazırlık maçlarında orada kullandı. Barış'ın durumu ortadayken aynısını yapabilir. Singo da gelmişken ilk aday o.
Baris buyuk ihtimal santrafor baslar bu macta. Zaten bugun/yarin ozur aciklamasi bekleniyormus. Ayni zaman Frankfurt macina hazirlanmis olur Osimhen'in yoklugunda.

Baris buyuk ihtimal santrafor baslar bu macta. Zaten bugun/yarin ozur aciklamasi bekleniyormus. Ayni zaman Frankfurt macina hazirlanmis olur Osimhen'in yoklugunda.
Takımın selameti açısından en mantıklı ve pragmatist senaryo bu. OB ego yapmaz bence takıma kazandıracaktır BAY'ı. Özür mevzularının üzerinde de hiç durmaz.

BAY da zaten ancak formuyla özür diler bu saatten sonra söz bir şey ifade etmez performansa bakar işler. Özür dileyip performans vermeyecekse sözler havada kalır demek istedim.

Barış özür dilemedikçe veya basın önünde aksiyon almadıkça oynamamalı. Açıklamanın samimiyeti bile belirler bu durumu. Ben Sallai ile başlarım her türlü.

Ekibimiz için en kötü dönemlerden birisi milli ara sonrası oynadığımız maçlar. Milli takım dönüşlerinden sonra genellikle kötü oynuyoruz ve bu defa Osimhen olmayacak. Ayrıca cobaninin çocuğu selçuk efendi bize puan kaybettirebilmek için her türlü yolu deneyecektir ama puan kaybetme şansımız kesinlikle yok. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.

Uğurcan
Roland-Wilfred-Apo-İsmael
Lucas-İlkay-Gabi
Leroy-Barış-Yunus

Ekibimiz için en kötü dönemlerden birisi milli ara sonrası oynadığımız maçlar. Milli takım dönüşlerinden sonra genellikle kötü oynuyoruz ve bu defa Osimhen olmayacak. Ayrıca cobaninin çocuğu selçuk efendi bize puan kaybettirebilmek için her türlü yolu deneyecektir ama puan kaybetme şansımız kesinlikle yok. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
Totemi bozmayalım üstteki mesajı beğenmeye devam

@Ufuktan Aslan @Vasfi Vural @Nedim Sertel @Ata B. Oğuz @Oğuzhan Sesko @Veli Baltacı @Naci Liboş @Murat Yanut @Mehmet BİLİCİOĞLU @Cafer Güney

Geri
Üst Alt