⚽ SL 25/26 H:5 | Eyüpspor 0-2 Galatasaray | MS | 13 Eylül

3uncu formanin Sane uzerinde uzun kollusunu gorecegiz

uğurcan
sallai singo apo jacobs
torreira sara ilkay
sane icardi barış

çıkması gereken 11i yazdım

yunus davinson eren dinlensin

İlk yari 0-2 yapsak sonra ikinci yari bitiren golu bulsak ne guzel olacak

İlk 30 dakikası çok keyifli olup sonrası aşırı sıkıcı geçecek bir maç gibi.

Eğer bizimkiler ilk yarı fişi çekerse daha da top oynamazlar.

Şu kadroda olmayanlara bak, Jacop, Singo, Lemina, Barış, Osimhen.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yil kadro kalitemiz bariz iyi gecen yildan ..Yedek dediginlmiz 5 kisi de direk 11 oynayacak adamlar.. Gecen yil demirbay giriyordu mac cevirsin diye ..
Kadroda 1-2 eksik var ama kesinlikle yetersiz degil

Haydi Cimbom !!

1757747208196.webp

lemina singo jakob falan afrika eleme maçları geç bitti diye mi oynamayacaklarmış anlamadım. Barış niye oynamıyor hem

Şimdi sual su kaç haftadır iyi oynayan günay sallai mi 30 ar milyonlik Uğurcan Singo mu?

Şimdi sual su kaç haftadır iyi oynayan günay sallai mi 30 ar milyonlik Uğurcan Singo mu?

Sallai konusunda kararsızım ancak Uğurcan bugün oynamak zorunda ki Frankfurt maçına da çıksın. Adamın bizdeki ilk maçı Frankfurt ŞL deplasmanı olmasın bi zahmet

Singo bugün muhtemelen son 20-25 dk oynar

İlkay'lı yapıyı baya merak ediyorum. Eyüp kapanır muhtemelen ama önde bassa güzel bir sınav olurdu bizim için. İlkay'ın varlığı bam güm vurmadan çıkmamızı sağlar mı, görürdük. Kapanan takımlara karşı zaten rahatız.

Ben olsam:

Ugurcan
Singo Arda Apokerim Jakobs
Torreira Sara
Sane İlkay Bay
İcardi
Olarak baslardim.

Yunus ve Eren iki mac yapti, ikinci yari Bay ve icardiye gore oyuna alirdim.

Lemina ve Sanchez milli takimdan geldigi icin hemen 11 e atmazdim.(Ya da arda apokerim yerine-singo ile oynasin diye sanchez de olabilir.)

Okan hoca muhakkak boyle yapmaz bir anda fazla degisiklik diye ama eger oyun anlayisini her oyuncumuz tasiyabiliyorsa farketmeyecektir genel anlamda.

Geri
Üst Alt