⚽ SL 25/26 H:5 | Eyüpspor 0-2 Galatasaray | MS | 13 Eylül

Ben olsam:

Ugurcan
Singo Arda Apokerim Jakobs
Torreira Sara
Sane İlkay Bay
İcardi
Olarak baslardim.

Yunus ve Eren iki mac yapti, ikinci yari Bay ve icardiye gore oyuna alirdim.

Lemina ve Sanchez milli takimdan geldigi icin hemen 11 e atmazdim.(Ya da arda apokerim yerine)

Okan hoca muhakkak boyle yapmaz bir anda fazla degisiklik diye ama eger oyun anlayisini her oyuncumuz tasiyabiliyorsa farketmeyecektir genel anlamda.

arda yerine singo ve bekte sallai yazdım ben de

bir anda çok bozabilir böyle savunmayı

arda yerine singo ve bekte sallai yazdım ben de

bir anda çok bozabilir böyle savunmayı
Dogru, ondan hoca bir anda boyle yapmaz dedim:) cok farkli oluyor bir anda dedigin gibi.

Bir noktada ama Arda sure almali ve boyle maclar aslinda musait bence.biraz o istegim var isin gercegi, o yuzden yazdim.

Senin dedigin daha mantikli olacaktir

belki de sezonun en zor maçı bu maç, puan kaybı kötü bir süreci başlatır, zaten frankfurtu yenemeyiz

Transfer dönemi bitti bu saatten sonra ekibimizi eleştirelenlere bakış açım bu

bd818d48-6ea5-4dd5-901f-8373d610e9cf.webp

Kutucu gol atara 100 bin basıldı.

Icardi
Yunus-İlkay-Sane
Sara-Toreira
Eren-Abdülkerim-Sanchez-Sallai
Uğurcan​

Uğurcan
Singo Davinson Jakobs
Sallai Torreira Sara Yunus
Sane İlkay
Barış

denememiz gereken 11

Gercekten milletin parasinin gozle gorulur sekilde cope atildigini kanitlayan bir spor yapisi.

Ruzgar vs yuzunden olimpiyat oyunlarina elverisli degil, yedek futbol stadi olmak icin cok uzak ve cok buyuk...

2 kere gittim hayatimda, 5-1 fener maci ve 2 sezon once Berkan'in attigi karagumruk deplasmani. Mac iyi guzel moda giriyorsun bir sekilde ama yol falan insani bitiriyor.

Gitmesi dert, kapina gitmek 3 km falan, girisler rezalet.

Epl mantiginda tesisi stadi olmayan takimlarin hakki bir sonrakine gecmeli ve belli standardi olmayanlarin hicbiri alinmamali lige.

Bir sekilde milyon eurolar transfer yapiyorlar ya da destek aliyorlar ama stad/tesise 3 kurus ayirmiyorlar.

Cift forvet oynayamacağımız için merakla bekliyorum maçı.

Icardi nin su maclar da hazir olup oynamasi lazim di ama nerde adam halen asiri kilolu

Şu stadda iyi oyun oynamak imkansız iş. Bakınca moralim bozuldu. Maç saati rüzgar 6 - 7m/s, ani rüzgarlar 13 civarı gösteriyor. Rüzgarlı olacak yani yine.

Geri
Üst Alt