⚽ SL 25/26 H:5 | Eyüpspor 0-2 Galatasaray | MS | 13 Eylül

Fizik, süreklilik...

Bu takıma kim gelirse gelsin 1. Kural fizik gücü ve maç içi sürekliliği yüksek oyuncular gelmeli.

Rakip stoper arasına saklanan oyuncu görmek istemiyorum. Maaş görüşmesinde hepsi aslan. Sahada kedi.

Eyüpspor sadece alanları kalabalık tutmaya çalışıyor. İyi defans yaptıkları yok. Xg manyağı yapılacak bir takım.

Az baskı yediklerinde ayakları birbirine dolanıyor. Sağ bekte sol bek oyuncusı oynuyor. Sol bekte stoperden bozma adam oynuyor.

Yıllar önce bir Gaziantep deplasmanı oynamıştık. Kanatları Kerem ve Onyekuru yapınca 2.yarıda maç çözülmüştü.

Bir tane oyun zekası düşük savunma arkasına koşu atıp kart aldıracak yabancı kanat getirmediler şu takıma.

Icardi kırılmasın diye barışı oynatmamak gibi bir hata yapmaz inşallah okan hoca

Benim anlamadigim Sane niye ha bire yer degistiriyor. Her mac ayni sekilde bir sagda bi solda bi ortada. Ha bir yerinde dur yaw. Cakili kalma da ne solbek ile ne sagbek ile hic bir uyum yok. Tabi bu yalniz Sane ile ilgili bir durum degil. Yunus ve Sara da ayni sekilde zirt pirt yer degistiriyorlar. Bu teknik adamlar kendileri degil topu kosturmalari lazim.

Okan Buruk ve müthiş alan parselasyonu üzerinden dizayn ettiği yoğun ön alan presi, 6 pastan bile pasla çıkmaya çalışan vasat bir semt takımı olan eyüpspordan 3. bölgede kaç tane top kaptı biri bakabilir mi acaba ?

Kapanan takımlara karşı hep böyleyiz zaten ama her türlü bir yan top ile gol buluruz rahatım ama Eyüp gibi takımlara karşı 3 ortasaha fazla bence

Barış girer çözer relax. Barış efendi öyle kuru özür yok çıkıp maçı çözeceksin kardeş

akanji fırsatı ayağına geliyor almıyorsun
lookman fırsatı ayağına geliyor almıyorsun
gidip pas bile vermeyi beceremeyen bir adama 36 gömüyorsun
taaaa 2 sene önce yazdım apo SOS veriyor diye 2 sene oldu!

etimle kemiğimle nefret ediyorum!
öyle böyle değil!

Barış'ı sokup İlkay'ı çıkarır bence İcardi kendisi istemeden çıkmaz

Tutukluk var ama kötü değiliz üstelik 2 tane çok net pozisyonu hiç ettik. İlk yarıyı 0-2 önde kapatabilirdik rahatlıkla.

Takım olarak sete oturup rakibi pasla çözmeye çalışıyoruz. İyi ya da kötü bir şey deniyoruz, olur olmaz o ayrı.

Gereğinden fazla negatifsiniz yine.

Geri
Üst Alt