⚽ SL 25/26 H:5 | Eyüpspor 0-2 Galatasaray | MS | 13 Eylül

Bu sayede geçiş hücumları yapma şansımız oldu fakat Barış gibi bir oyuncumuz olmasa zordu bugün.
Kesin, maca onla baslamaliydi, o kalabalikta en cok is yapacak adamdi

Oyunu kiran Kutucunun kosusu oldu.

İlkay mac basindan beri oyle kosu gosteren birini bulamamisti(pasi ilkay atti diye hatirliyorum)

İlk devrede takimda herkes durarak bakti oyle. Hareketli olan oyuncu yoktu. 1 kere Yunus falan.

Galatasaray bir an evvel bu para gözden kurtulmak zorunda, kendi yaptığı hatayı köpek gibi biliyor, yaptığı hatanın bir bedeli olmalı.
Kendini affettirmek için götünü yırtıyor kendim atayım derken boş de marke pozisyon da olan Ahmet 'e pas atmadı takımdan çok kendini düşünen biri.Kendisine kızgınlığım devam ediyor, kıçından uyduruyor sun diyene imzalı forma mı gösteririm.
Not: Kendisi en yakın arkadaşımın 1 numara arkadaşı, milli takım da tedavisini yapıyor
kendini tanıyor sevgilisi kızımın arkadaşı ama benim için önce GALATASARAY

uğurcana iki top geldi ikisinide sektirdi

top uzaklaştırırken iki kere tehlkikeli rakibe verdi

tsde herzaman maça sıcak çok pozisyon geliyor

gsde alışması lazım soğuk oynamaya

şu top sektirme işinide 29 yaşındasın birader bu yaşa kadar öğrenemedinmi

dümdüz tıpu nasıl sektirdin ya
Uğurcanın top sektirmesi kötü bir özellik, muslerada aluşmıştık yıllarca hiç top sektirmemesine.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray bir an evvel bu para gözden kurtulmak zorunda, kendi yaptığı hatayı köpek gibi biliyor, yaptığı hatanın bir bedeli olmalı.
Kendini affettirmek için götünü yırtıyor kendim atayım derken boş de marke pozisyon da olan Ahmet 'e pas atmadı takımdan çok kendini düşünen biri.Kendisine kızgınlığım devam ediyor, kıçından uyduruyor sun diyene imzalı forma mı gösteririm
Not: Kendisi en yakın arkadaşımın 1 numara arkadaşı, milli takım da tedavisini yapıyor
kendini tanıyor sevgilisi kızımın arkadaşı ama benim için önce GALATASARAY

Kolay galibiyetler takimi gelistirmiyor. Boyle zorlanarak alir ve ustune koyarsan takim olursun.

Kesin, maca onla baslamaliydi, o kalabalikta en cok is yapacak adamdi

Oyunu kiran Kutucunun kosusu oldu.

İlkay mac basindan beri oyle kosu gosteren birini bulamamisti(pasi ilkay atti diye hatirliyorum)

İlk devrede takimda herkes durarak bakti oyle. Hareketli olan oyuncu yoktu. 1 kere Yunus falan.

Barış oyuna girdikten sonra oyunu kazanabiliriz frekansına geçtik. Orada kutucunun koşusu kadar Yunus un da sağa açılması Eyüp defansının göbekten iyice açılmasına sebep oldu. Barış ın Ahmed e yaptığını Ahmed in yapmaması golü bulmamızı sağladı.

İlk yarı çok statiktik dediğin gibi bu defans çizgisini daha geride kurmaları ile akalı. İlk yarı onlar geçiş kovaladı.

Bu arada İlkay 10 numara pozisyonunda kayboldu ve Sara çıktıktan sonra kendini buldu, sen ne düşünürsün Canım?

Günün fotoğrafı

1757781461848.webp

Gecen sezon antep macini kurtardi bu sezon eyüp macini. Biraz güvensekmi ahmede sanki.

Takım iyi oynamadı diye kızıyoruz ama karşıda 11 kişi ile otobüs çekmiş bir takım,berbat bir zemin ve stadyum vardı.
Mili ara denen saçmalık ta üstüne gelince böyle oldu.
Genelde bu tip maçlarda puan kaybı olurdu.O bakımdan iyi sonuç.
Renkdaş seni bilmem ama ben Galatasaray'ın maçları sonunda kendimi en yakın hastanenin acil servisinde serum takılırken buluyorum.
Kalp rahatsızlığı var dil altı hapı ve tansiyon aleti yanımda maç seyrediyorum.
Stada gitmek doktor tarafından yasaklandı.
Maçı fazla heyecandan yarım gözle seyrediyorum.Neyse ki rakipten değil hakemlerden korktuğumuz bir maçı 3 puanla kapatmanın sevinci ile rahatladık.

Geri
Üst Alt