SL 25/26 H:5 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor | MS | 14 Eylül

Fenerbahçe epey kötü bir ekip olmuş. Sağdan soldan sürekli orta açmaktan başka bir organizasyonu yok.

Hakem iptal ettiği gol, verdiği kırmızı kadar çaldığı faul düdükleri ile maçı Fenerbahçe’ye hediye etti. Hiç dokundurmadı Fenerlilere, her şeye faul düdüğü çaldı.

Fatih tekke neden bu kadar sabirli oynatti ve son on dakika takimi öne cikardi anlamadim

Mac boyunca tamamen savunma yaptirdi

Oysa bir kisi eksik olmalarina ragmen dogru bir plan ile hucuma cikilabilirdi

ben tedesco nun kaç 90dk maçını buldum farklı takımlardan,hepsine baktım biraz biraz, hem de zayıf takımlara karşı oynadıkları maçlardı bunlar, hiçbirinde oyuna hükmedemediler, maçlar derbi gibi ortada oynandı.
yalnız tedesco luk pek birşey yok kadroyu mou 3lü sisteme ve kontra oyununa göre kurdu
yani bu kadrodan daha farklı birşey beklemek zor
adam elinde bombayı buldu ,bugun okaya dua etsın
tedesco hucum oyntıyor diyorlar ama benım bildigim ise kontrollü oyun oynatan bir hoca

yalnız tedesco luk pek birşey yok kadroyu mou 3lü sisteme ve kontra oyununa göre kurdu
yani bu kadrodan daha farklı birşey beklemek zor
adam elinde bombayı buldu ,bugun okaya dua etsın
tedesco hucum oyntıyor diyorlar ama benım bildigim ise kontrollü oyun oynatan bir hoca
ben hücum futbolluk bir şey görmedim maçlarında, kadroyu o kursa bile dengeli oynatır bence tarzı bu gibi duruyor

nelerini begenmedın ?

- dzeko ve tadic olmayinca organize olamiyorlar cok siradan bir takim
- kerem - nene bombos adamlar oyun katkisi olarak
- talisca surpriz şut disinda yine oyunda yok
- orta sahalari cok duz kaliyor
- Atletizm konusunda sikinti yasayacaklari asikar

Asensio ahim sahim bir top oynamazsa bunlarin cogu maci zor gecer..
Tsnin stoperleri mukemmel oynadi ama beklere bakarsan Ozan ve Mustafa Eskihellac yani su adamlari dumduz etmeleri gerekirdi ustelik ts 10 kisiyken

Kırmızı kararı bana doğru geldi bilmiyorum maçı izlemedim ama gördüm twitterdan pozisyonu. 10 Kişi kalmaları doğru karar yani

Ben maci parça parça izledim lakin esas tetikçi orta hakemden ziyade var hakemi bence ,her fener maçında oldugu gibi

Bugun Skriniarin Onuachuyla olan pozisyonlarina en az 5 ekstra faul cikmaliydi.. Sunu bizim Davinson yapsa hepsine faul calarlardi ite kaka oynadi.. Ama bu serefsize milim temas gelince yerde yatti 5 dk

Geri
Üst Alt