SL 25/26 H:5 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor | MS | 14 Eylül

Bu ligde böyle kollanan bir rakibin varken şampiyonluklar asla kolay değildi. Unutanlara tekrar hatırlamıştır bazı şeyleri. Her sene minimum hata yapmak zorunda kalıyorsun ona göre rotasyon yapabileceğin zamanlar bile yapamıyorsun. Farkı açıp genç oynatamıyorsun. Eleştirilen bir çok şeyin temelinde bu yatıyor aslında.

Kırmızı kararı bana doğru geldi bilmiyorum maçı izlemedim ama gördüm twitterdan pozisyonu. 10 Kişi kalmaları doğru karar yani
Çok benzer pozisyon Burnley maçında olmuştu ve sarı verilmişti. Bir kaç saat içinde benzer pozisyonlar farklı kartlar olunca doğal. Gol ise net goldü zaten. Skriniar'a bakmak ve kendini yere attığı zamana bakmak lazım.

Çok benzer pozisyon Burnley maçında olmuştu ve sarı verilmişti. Bir kaç saat içinde benzer pozisyonlar farklı kartlar olunca doğal. Gol ise net goldü zaten. Skriniar'a bakmak ve kendini yere attığı zamana bakmak lazım.

Hakemlerin kararlarında bir istikrar yok ki bu yeni değil. Rüzgara göre şekilleniyor işte, hakemlerin performansı yıllardır kötü

Bunlar için uzun analiz kasmaya lüzum yok aralık gibi çift haneyi buluruz.
Yali kalırsa eger biraz zor ,adam holding hisselerini ortaya koyar yine izin vermez oyle birseye ama geçen seneki takıma gore bu sene daha cok zorlanscaklar sahada bu kesin ,bizi ise ucl nekadar dövecek o onemli bence

Hakemlerin kararlarında bir istikrar yok ki bu yeni değil. Rüzgara göre şekilleniyor işte, hakemlerin performansı yıllardır kötü
Kötü olan ve art niyetli olmak arasında fark var. Bu hakem net art niyetliydi. Belli ki Koç'un seçilmesi için sorun çıkmasın denmiş. Hakem ve VAR kötü niyetli geldi bana hatta VAR için daha emin gibi bir şeyim hatta.

Kötü olan ve art niyetli olmak arasında fark var. Bu hakem net art niyetliydi. Belli ki Koç'un seçilmesi için sorun çıkmasın denmiş. Hakem ve VAR kötü niyetli geldi bana hatta VAR için daha emin gibi bir şeyim hatta.
Rüzgara göre şekilleniyor derken kastım o hocam. Takıma göre karar veriyorlar

Rakip başkanların bizi kayması dogru degil fakat iyiki katiyorlar diyorum başımızda boyle ezik pasif bur yonetim var belki bur kıvılcım olurda bu eziklik sessizlik son bulur

Geri
Üst Alt