Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.467
- 2.901
- 2.313
Soru çok basit kerem nasıl oynadı.TeşekkürlerTmm işte bende hepsi gibi keremde ait olduğu yerde sahipleri gibi demek istedim. Allah Allah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soru çok basit kerem nasıl oynadı.TeşekkürlerTmm işte bende hepsi gibi keremde ait olduğu yerde sahipleri gibi demek istedim. Allah Allah
Paslarının coğu bizdeki hallerini hatırla rakibe gitti. TS 10 kişi kalmasa gol yedirirdi çünkü yine kritik yerlerde top kaybetti pas hataları yaptı. Şöyle özetliyim. Bu oyunla devam ederse ki başka ihtimal yok keremde hep aynıydı. İşler kötü gittiği anda yuhalanırSoru çok basit kerem nasıl oynadı.Teşekkürler
Beter olsunPaslarının coğu bizdeki hallerini hatırla rakibe gitti. TS 10 kişi kalmasa gol yedirirdi çünkü yine kritik yerlerde top kaybetti pas hataları yaptı. Şöyle özetliyim. Bu oyunla devam ederse ki başka ihtimal yok keremde hep aynıydı. İşler kötü gittiği anda yuhalanır
O zaman aldiklari hee penalrida ya gerideydiler ya da berabere."İsmail Karal 99 puan topladı."
Yersen.
"O 99 puanı sen mi topladın sanıyorsun" bile demiştir adamın suratına. Böyle böyle momentum kazandırılıyorlar. Kendi haline bıraksan 10 haftada dağılır bunlar.
İttire kaktıra getiriyorlar bunları her sene"İsmail Kartal 99 puan topladı."
Yersen.
"O 99 puanı sen mi topladın sanıyorsun" bile demiştir adamın suratına. Böyle böyle momentum kazandırılıyorlar. Kendi haline bıraksan 10 haftada dağılır bunlar.
tekrarını gösterdiler onun maç içinde çizgide gibiydiyanliz fenerin direkten içeri düşen topunda cizgiyi geçmiş tamamen top heriflerin golünü yemişler.allahtan yendiler yoksa 1 sene aglarlardi
Bildiğin gol ya otekrarını gösterdiler onun maç içinde çizgide gibiydi
var günahmı cıkardı acaba
Yok bizde o teknolojiTopun içinde çip yok mu çizgiyi geçme konusunda…
@Sami Karakoç senin haricinde herkes gol temiz faul yok diyor. Butun hakem hocalari dahil
Marinada taraftar Koc'a baya laf etmis.
Yenmis olmalarina ragmen.
İlginc.
Yahu reis hala genelleme yapıyorsun.Hakemlerin kararlarında bir istikrar yok ki bu yeni değil. Rüzgara göre şekilleniyor işte, hakemlerin performansı yıllardır kötü
Taraftari onu umursamaz ki. Koyun gibi heeyooo olleeey oooleeeey derdi.yendilerde nasıl yendiler![]()