SL 25/26 H:5 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor | MS | 14 Eylül

yabanci varin acil gelmesi lazim, valla futbol daha temizdi sonlara dogru.

Özeti izleidim. Gol iptalinde var diğer açıdan pozisyonu hakeme göstermedi. Tek açıdan gösterip hakemi yönlendirdiler. Diğer açıdan gosterseler temasın olmadığinı hakem görecek ve golü verecekti.

İlk değil bu. Bütün iş var'da dönüyor.
Aynen izlerken cildirim o ani, VAR‘dakileri baglamislar mi ne

Gol iptal işi olmasa, Fb kendi evinde, yarım yamalak Trabzon'a karşı bile kazanamayacaktı.

Geçen seneden bariz gerideler. Sadece hakemle 30 maç kazanamazsın. Asencio şapkadan tavşan çıkarmazsa, işleri her zamankinden daha çok zor bu sene.

3-4 hafta sonra iyi oynamaya başlarlar onu bilemem ama an itibariyle görünen bu.

Gol iptal işi olmasa, Fb kendi evinde, yarım yamalak Trabzon'a karşı bile kazanamayacaktı.

Geçen seneden bariz gerideler. Sadece hakemle 30 maç kazanamazsın. Asencio şapkadan tavşan çıkarmazsa, işleri her zamankinden daha çok zor bu sene.

3-4 hafta sonra iyi oynamaya başlarlar onu bilemem ama an itibariyle görünen bu.
nesyrinin şut çizgiyi geçmemiş mi öncesinde ofsayt fln mı var

nesyrinin şut çizgiyi geçmemiş mi öncesinde ofsayt fln mı var
öncesinde ofsayt yok. top bir açıdan geçmiş gibi gözüküyor ama gol çizgisi teknolojisi ile bakmak lazım. bazı gol gibi gözüken pozisyonlar aslında milimle çizgiye temas etmiş olabiliyor bu tarz pozisyonlarda. ancak o pozisyonu gçt ile göstermediler (ya da gösterdilerse ben kaçırmış olabilirim).

haa şunu diyeyim, maç 0-0 devam ediyor olsaydı, bir şekilde verirlerdi o golü. klasik türk hakemliği işte.

2 senedir trabzonsporlu bir arkadaşla izliyoruz. 60. dakikada falan sinirlenip mekandan ayrılıyor. Bu sene de dedim boşuna buluşup izlemeyelim yine hakem bir şey yapacak kalkıp gidecen hesap bize kalacak diye. Dinletmedik

Şeref namus yoksunu ifb yine puan hırsızlığına devam ediyor diyebiliriz

Şeref, namus, yapı ayaklarıyla götürüyorlar, ama bir yerde rabbim izin vermiyor gülmelerine, zaten kim en şerefli benim diyorsa ondan şüphe duyacaksın.

Fenerbahçe'nin oyun ezberi yok. Sıfırdan kurulmuş bir takım gibiler, hem oyuncu hem hoca değişimi ile sil baştan yaptılar ben bu sezon anadolu takımlarına çok ekstra takılacaklarını düşünüyorum. 80 puanı geçemeyeceklerdir.

Fenerbahçe'nin oyun ezberi yok. Sıfırdan kurulmuş bir takım gibiler, hem oyuncu hem hoca değişimi ile sil baştan yaptılar ben bu sezon anadolu takımlarına çok ekstra takılacaklarını düşünüyorum. 80 puanı geçemeyeceklerdir.
Misal ,Neleri beğenmedin fenerde ?
Her sene yeni takim yeni hoca olayi bencede dezavantaj ayrıca bence hala dzeko tadic ve kosticin yeri oyun akışında dolmuş degil 2 pasla mac cozuyordu bunlar

aklıma ilk gelen pozisyon buydu.

rezillik.

Hakem VAR'a gittiğinde alakasız uzak kamera görüntüsü (belki ofsayt mı baktılar ne yaptılar)

ama yandan yakın görüntü GÖSTERİLMEDİ - onu göstermediler çünkü onu gören hakemin golü vermekten başka çaresi olmayacaktı. karşıdan açıyı gösterdiler "çeneye koymuş" algısı çıktı orada.

Skriniar her pozisyonda yapıyor bunu-hep darbe alıyor , el kaldırıyor , yere düşüyor ... işimiz var gene MHK/TFF ile bu sene.

Kırmızı kart sabahlara kadar kırmızı karttı fakat İsmail'in bir adet faulu es geçildi - ayağa basıp kart görecekti , sonra ikinciden atılacaktı o da aslında.

cuma ya da cumartesi yaptığım yorum doğru çıktı maalesef "Hakem sazı eline almaz ise TS puan alacak buradan" diye. Hakem maçı TS nin avcundan alıp fenerin eline verdi gol iptali ile. (gol sayılsa kırmızı kart pozisyonu yaşanmayabilirdi)

10 kişiye karşı da hiç bir varlık gösterememiş fener- berbat bir oyunları var. sürekli ite kaka yarışta tutulacaklar.

aklıma ilk gelen pozisyon buydu.

rezillik.

Hakem VAR'a gittiğinde alakasız uzak kamera görüntüsü (belki ofsayt mı baktılar ne yaptılar)

ama yandan yakın görüntü GÖSTERİLMEDİ - onu göstermediler çünkü onu gören hakemin golü vermekten başka çaresi olmayacaktı. karşıdan açıyı gösterdiler "çeneye koymuş" algısı çıktı orada.

Skriniar her pozisyonda yapıyor bunu-hep darbe alıyor , el kaldırıyor , yere düşüyor ... işimiz var gene MHK/TFF ile bu sene.

Kırmızı kart sabahlara kadar kırmızı karttı fakat İsmail'in bir adet faulu es geçildi - ayağa basıp kart görecekti , sonra ikinciden atılacaktı o da aslında.

cuma ya da cumartesi yaptığım yorum doğru çıktı maalesef "Hakem sazı eline almaz ise TS puan alacak buradan" diye. Hakem maçı TS nin avcundan alıp fenerin eline verdi gol iptali ile. (gol sayılsa kırmızı kart pozisyonu yaşanmayabilirdi)

10 kişiye karşı da hiç bir varlık gösterememiş fener- berbat bir oyunları var. sürekli ite kaka yarışta tutulacaklar.
daha birde bu var

Afbeelding
Afbeelding

Geri
Üst Alt