Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.444
- 4.829
- 1.618
yabanci varin acil gelmesi lazim, valla futbol daha temizdi sonlara dogru.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen izlerken cildirim o ani, VAR‘dakileri baglamislar mi neÖzeti izleidim. Gol iptalinde var diğer açıdan pozisyonu hakeme göstermedi. Tek açıdan gösterip hakemi yönlendirdiler. Diğer açıdan gosterseler temasın olmadığinı hakem görecek ve golü verecekti.
İlk değil bu. Bütün iş var'da dönüyor.
nesyrinin şut çizgiyi geçmemiş mi öncesinde ofsayt fln mı varGol iptal işi olmasa, Fb kendi evinde, yarım yamalak Trabzon'a karşı bile kazanamayacaktı.
Geçen seneden bariz gerideler. Sadece hakemle 30 maç kazanamazsın. Asencio şapkadan tavşan çıkarmazsa, işleri her zamankinden daha çok zor bu sene.
3-4 hafta sonra iyi oynamaya başlarlar onu bilemem ama an itibariyle görünen bu.
öncesinde ofsayt yok. top bir açıdan geçmiş gibi gözüküyor ama gol çizgisi teknolojisi ile bakmak lazım. bazı gol gibi gözüken pozisyonlar aslında milimle çizgiye temas etmiş olabiliyor bu tarz pozisyonlarda. ancak o pozisyonu gçt ile göstermediler (ya da gösterdilerse ben kaçırmış olabilirim).nesyrinin şut çizgiyi geçmemiş mi öncesinde ofsayt fln mı var
Bence maçların %90ını kazanan ekibimiz vermiyor izin allahtan ziyade
Misal ,Neleri beğenmedin fenerde ?Fenerbahçe'nin oyun ezberi yok. Sıfırdan kurulmuş bir takım gibiler, hem oyuncu hem hoca değişimi ile sil baştan yaptılar ben bu sezon anadolu takımlarına çok ekstra takılacaklarını düşünüyorum. 80 puanı geçemeyeceklerdir.
daha birde bu varaklıma ilk gelen pozisyon buydu.
rezillik.
Hakem VAR'a gittiğinde alakasız uzak kamera görüntüsü (belki ofsayt mı baktılar ne yaptılar)
ama yandan yakın görüntü GÖSTERİLMEDİ - onu göstermediler çünkü onu gören hakemin golü vermekten başka çaresi olmayacaktı. karşıdan açıyı gösterdiler "çeneye koymuş" algısı çıktı orada.
Skriniar her pozisyonda yapıyor bunu-hep darbe alıyor , el kaldırıyor , yere düşüyor ... işimiz var gene MHK/TFF ile bu sene.
Kırmızı kart sabahlara kadar kırmızı karttı fakat İsmail'in bir adet faulu es geçildi - ayağa basıp kart görecekti , sonra ikinciden atılacaktı o da aslında.
cuma ya da cumartesi yaptığım yorum doğru çıktı maalesef "Hakem sazı eline almaz ise TS puan alacak buradan" diye. Hakem maçı TS nin avcundan alıp fenerin eline verdi gol iptali ile. (gol sayılsa kırmızı kart pozisyonu yaşanmayabilirdi)
10 kişiye karşı da hiç bir varlık gösterememiş fener- berbat bir oyunları var. sürekli ite kaka yarışta tutulacaklar.
HUM isleri zaten belli , o mac basli basina felaket idi. Olaylariyla bilmemneyle.daha birde bu var
![]()
![]()