Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.225
- 2.318
- 473
Ofsayt galiba geniş açıdan göremedik ama önde gibi gördüm. Yoksa incik cincik ederler verilrdi golüBildiğin gol ya o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ofsayt galiba geniş açıdan göremedik ama önde gibi gördüm. Yoksa incik cincik ederler verilrdi golüBildiğin gol ya o
Hocam ligi Galatasaray dısında öyle takip etmem eğlence çıkmadıkça. Sebebi zaten bahsettiğiniz şeyler, yani yeni değil ki tekrar gündeme getireyim. Hakemlerin kararları ile ilgili standart olmaması bu olaylar yüzünden zaten, forma renklerine göre değişen kararlar, ben bunu söylemek istedim.Yahu reis hala genelleme yapıyorsun.
Bizim türk hakemleri kötü söylemide külliyen abartı.Görüyoruz avrupadaki rezil hakemleri.
Karşımızda terör yuvası var.Şampiyonluk için sahada top oynamak yerine her türlü şerefsizliği yapan oyuncular var.Saha dılşında şerefsiz başkanları ve yöneticileri var.Sahada en ufak müdehalede kendini yerlere atan adamlar.Sürekli her pozisyonda hakeme itiraz eden onursuzlar.Saha kenarında kuduz köpek gibi itiraz edip neredeyse sahaya girecek teröristler.Bu hakemleri saha dışında kim bilir nasıl tehdit ediyorlar.Hakemler it gibi korkuyorlar.Bazıları art niyetli bazıları korkuyor.
İşte bunlara engel olmaya çalılacak kişide federasyon başkanı.Ama o en az bunlar kadar utanmaz arlanmaz bir adam.
Sende kalkıyorsun hala standarttan falan bahsediyorsun.Evet hakemlerde standart yok evet her takımın lehine alehine bir eksik bir fazla ciddi hatalı kararları oluyor.Ama bunların kollanması başka seviye.Bunların alehine bir oluyorsa lehine 10 oluyor.
Ofsayt yoktu izliyordum maçı çizgiyi geçmedi dedi hakem zaten.Ofsayt galiba geniş açıdan göremedik ama önde gibi gördüm. Yoksa incik cincik ederler verilrdi golü
Aynen öyle..Şikeciler her türlü şerefsizliği yapar.Ondan sonra bu beş para etmez dallamalar tek şikecileri hedef almaya gtü yemez Galatasarayıda işin içine katıp yorum yaparlar.bjtaş daha dün hakemle maç kazandı
bu da adam görünüp getü yemiyen bi sürü tiplemeden biri
Faul mu demiş o pozisyona hain@Sami Karakoç senin haricinde herkes gol temiz faul yok diyor. Butun hakem hocalari dahil
Pozisyonda off side var sanırımyanliz fenerin direkten içeri düşen topunda cizgiyi geçmiş tamamen top heriflerin golünü yemişler.allahtan yendiler yoksa 1 sene aglarlardi
Muci Kız gibi top oynuyor. Lan top önünde sekiyor fenerli geliyor diye topu bıraktı lavukSergenin kapi disina attigi muci yi ne diye almis bu lazyo..?? Yattara yi geri cagirsaniz bundan iyi oynar
Ülke komedi seviyoriptal edilen gol komedi ..
Elli tane acidan gösterse ne yazar, Var da ne derse o oluyo, hakem aksi bi kararda bi daha mac alamayacagini biliyo. Burasi TürkiyeÖzeti izleidim. Gol iptalinde var diğer açıdan pozisyonu hakeme göstermedi. Tek açıdan gösterip hakemi yönlendirdiler. Diğer açıdan gosterseler temasın olmadığinı hakem görecek ve golü verecekti.
İlk değil bu. Bütün iş var'da dönüyor.
Neyse skimanski önceden degdigi icin topa ofsayt olusmuyor onu ilk an kacirmisim, yani yeni pozisyon olusuyor ama onuachu'nun golü nizami.Yine pislik kokan mac. Iptal edilen golü gectim, neden ofsayt pozisyonu 7 dk. sonra veriyorlar. Nesrinin pozisyonu o resimde gerceginden bambaska duruyor.