Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Bu kafayla Liverpool bize acımazsa BJK rekorunu geçebiliriz.Hepsi hoca kaynaklı bence
Kadronun seviyesi okanı aşıyor artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kafayla Liverpool bize acımazsa BJK rekorunu geçebiliriz.Hepsi hoca kaynaklı bence
Kadronun seviyesi okanı aşıyor artık
3. golden sonraki haller çok tuhaftı. değişik işlerBu takımda herkesin yüzü niye beş karış. Şu mevzu teknik taktikten daha önemli mesela şu anda. Yani bir takım nasıl daha 6. haftadan silah zoruyla maça çıkıyormuş gibi davranabilir ya.
Yok o kadar olmaz, ingilterede olsa olur derdim ama burada en fazla 1-4 diyorumBu kafayla Liverpool bize acımazsa BJK rekorunu geçebiliriz.
Ben bu skandalı kabul etmiyorumTransfer dönemi daha yeni bitti sayilir, Abdülkerim i bek oynatiyoruz hala. Paramiz la rezil olduk şu transfer dönemi.
muleka yerine başka biri olsa bugün daha fazla sıkıntı yaşardık -1 oynadılar muleka denen herif yüzündenKonya iyi takım ayrıca ve kadrosu da gayet iyi.tunahan iyi topçu
bu mac özelınde bence o ,frankfurt ciddi anlamda dagıtmış herkesi moraller kötü cok barizBu takımda herkesin yüzü niye beş karış. Şu mevzu teknik taktikten daha önemli mesela şu anda. Yani bir takım nasıl daha 6. haftadan silah zoruyla maça çıkıyormuş gibi davranabilir ya.
Kötü oynamadık btw 60 70'e kadar diri durduk. Sonra takım abukladı yineKonya iyi takım ayrıca ve kadrosu da gayet iyi.tunahan iyi topçu
O da iyiydimuleka yerine başka biri olsa bugün daha fazla sıkıntı yaşardık -1 oynadılar muleka denen herif yüzünden
Niye abukladi takim?Kötü oynamadık btw 60 70'e kadar diri durduk. Sonra takım abukladı yine
onun sebebi ya bizim muhabirlerin cogu tek hücreli 70 iq altıElle tutulur bir tane soru sormazlar
Magazinsel ne varsa o sorulur
Bir şeyler denemek istedi orada ama tutmadı gibi bir de bazılarını direk dinlendirme amaçlı nasıl olsa maçı aldık rahatlığıyla aldı. 3-0'dan sonrada bu bir nebze anlaşılabilir. Asıl sorun bence farklı yerde oyuna girenler performans veremedi ki isim olarak hepsi belli kalitede isimler. Benim hissettiğim kemerler fazla gevşek. O kemerlerin sıkılması lazım. Okan hoca gerekirse Kemerburgaz'ı bir süre oyuncular dışında herkese kapatması lazım ve orada biraz sıkı yönetim ile oyuncuların bu aşırı rahatlığına bir şok vermesi lazım gibi geliyor bana. Sanki asıl sorun burada.orası öyle ama 1.5 senedir falan 2 fark ya da üstü olunca son 20 dakika baya baya idmana çeviriyor maçı.
anlam veremiyorum - genç adam koy süre ver.
kaan berkan ne kattı mesela - bide onlarla beraber Sara attın , iyice defolar hvada uçuştu.
Başlarım onların moral bozukluğuna. Çok takıyorlar ya zaten skoru. O yüzden 10 dk'da 3 gol yediler.bu mac özelınde bence o ,frankfurt ciddi anlamda dagıtmış herkesi moraller kötü cok bariz
sonuct hepsi sosyal medyayı goruyor
resmi site bile hocaya yapılan yorumları kitledi
4 senedir takım ve hoca hep el bebek gül bebekti ilk defa saglam eleştiri yediler bence normal bu moral bozuklugu
iyiki ic saha macına denk geldi ve duygusal olmayan oyuncularımızda var
Son 10 dakika çorba iken herşey sanırım ona diyolar komik3lü dedikleri muhtemelen Sanchez-Kaan-Apo üçlüsü.
O maç 6-0 önde olalım son 15 dakika 7-6 kaybetmezsek neyimBu futbolla liverpoldan kaç yeriz bilemem, son 30 dakika disiplin kopunca takım kevgire döndü yine ki konya yetine bir avrupa takımı olsa o bölümde 3-4 gol çıkarırdı.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Berkan hadi neysede kaan tamamen bitik yav. Adam kamyon gibi oldu artik.Berkani kaani falan takimda tutmayacaksin... Bu yetersizleri oynatmak zorunda kaliyorsun sonucu da bu iste..Gs hatir gonul kulubu degil