⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

Bu takımda herkesin yüzü niye beş karış. Şu mevzu teknik taktikten daha önemli mesela şu anda. Yani bir takım nasıl daha 6. haftadan silah zoruyla maça çıkıyormuş gibi davranabilir ya.
bu mac özelınde bence o ,frankfurt ciddi anlamda dagıtmış herkesi moraller kötü cok bariz
sonuct hepsi sosyal medyayı goruyor
resmi site bile hocaya yapılan yorumları kitledi
4 senedir takım ve hoca hep el bebek gül bebekti ilk defa saglam eleştiri yediler bence normal bu moral bozuklugu
iyiki ic saha macına denk geldi ve duygusal olmayan oyuncularımızda var

Elle tutulur bir tane soru sormazlar

Magazinsel ne varsa o sorulur
onun sebebi ya bizim muhabirlerin cogu tek hücreli 70 iq altı
yada hoca coguyla arkadas oldugu icin zorlamak istemiyorlar

misal yabancı hoca olsa agzına sıçarlar toplantılarda
4 senedir okan hocaya su degısıklık mevzusunu kimse soramadı

Para verip yayaiın alıyoruz.sezon başı forma alıyoruz. Abi biz ne izliyoruz. Ne kadar iğrenç futbol bu.

orası öyle ama 1.5 senedir falan 2 fark ya da üstü olunca son 20 dakika baya baya idmana çeviriyor maçı.

anlam veremiyorum - genç adam koy süre ver.

kaan berkan ne kattı mesela - bide onlarla beraber Sara attın , iyice defolar hvada uçuştu.
Bir şeyler denemek istedi orada ama tutmadı gibi bir de bazılarını direk dinlendirme amaçlı nasıl olsa maçı aldık rahatlığıyla aldı. 3-0'dan sonrada bu bir nebze anlaşılabilir. Asıl sorun bence farklı yerde oyuna girenler performans veremedi ki isim olarak hepsi belli kalitede isimler. Benim hissettiğim kemerler fazla gevşek. O kemerlerin sıkılması lazım. Okan hoca gerekirse Kemerburgaz'ı bir süre oyuncular dışında herkese kapatması lazım ve orada biraz sıkı yönetim ile oyuncuların bu aşırı rahatlığına bir şok vermesi lazım gibi geliyor bana. Sanki asıl sorun burada.

bu mac özelınde bence o ,frankfurt ciddi anlamda dagıtmış herkesi moraller kötü cok bariz
sonuct hepsi sosyal medyayı goruyor
resmi site bile hocaya yapılan yorumları kitledi
4 senedir takım ve hoca hep el bebek gül bebekti ilk defa saglam eleştiri yediler bence normal bu moral bozuklugu
iyiki ic saha macına denk geldi ve duygusal olmayan oyuncularımızda var
Başlarım onların moral bozukluğuna. Çok takıyorlar ya zaten skoru. O yüzden 10 dk'da 3 gol yediler.

Bu futbolla liverpoldan kaç yeriz bilemem, son 30 dakika disiplin kopunca takım kevgire döndü yine ki konya yetine bir avrupa takımı olsa o bölümde 3-4 gol çıkarırdı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O maç 6-0 önde olalım son 15 dakika 7-6 kaybetmezsek neyim

Geri
Üst Alt