Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 91.784
- 71.735
- 5.188
Çok kötü halde, lpool maçına bunla başlarsak eyvahlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kutucu vardı, Sallai'yi önde kullanabilirsin. Alt yapıdan genç oyuncu alsın. Sürekli transfer ile bir şeyler çözüleceğini düşünmüyorum.bugün yunus ve barış dışarı çıktığında hucum oyuncun yoktu sane harici sahada bilmem farkındamısınız?!
çok laubaliyızTopçuların bu kadar malca hareketler yapıp gol yemesi de ayri sorun
Okan buruk şansız da biraz
Altyapıdan oyuncu almak kim okan kimKutucu vardı, Sallai'yi önde kullanabilirsin. Alt yapıdan genç oyuncu alsın. sürekli transfer ile bir şeyler çözüleceğini düşünmüyorum.
bodo küçümsencek takım değil zaten, takip ettiğim bazı maçlarını izlediğim takım, hem seti hem geçişi çok iyi oynuyorlar, baya hızlı bir takım,bjk ile oynadıkları zaman da atııkları kadar da kaçırmışlardı, hele bi maçta bjk tarihi fark yiyecekti de adamlar kaçırdı, bugünkü gibi bu kadar kontra yersek, oyuncular arası mesafe açık olursa en 2 gol yeriz 3.gol de %70-80 ihtimal yeriz. dua edelim de maç norveçte suni çimde değil, ordan çıkmak çok çok zorBodoyu küçümsersek 5lik yaparlar
Kutucu vardı, Sallai'yi önde kullanabilirsin. Alt yapıdan genç oyuncu alsın. sürekli transfer ile bir şeyler çözüleceğini düşünmüyorum.
O da hocanın hatası bu kadro daha iyi olabilir mi ? Evet ama bu kadroda CL'de 24 ve lig için gayet yeterli. Bu hedefleri yerine getiremezse hocaya yazar getirirse de nasıl lige şampiyonlukta katkısını yok saymıyorsam(sayanlar var ve onların emeğe saygısı olmadığını düşünüyorum) başarısızlıklarını da yok saymam. Olması gereken bu. Bu senede CL'de hedef gerçekleştirmezse sene sonu belki ayrılık gerekecek.Altyapıdan oyuncu almak kim okan kim
Gençlerden en hazırı arda, onu bile oynatmay korkuyor
Ilk haftalarda hep zorlaniyoruz gecen sezonlarda böyle oldu ona ragmen puan kaybi yasamadik buda isin pozitif tarafi.Kötü oynamaya devam ediyoruz. Futbolcularda bi sıkıntı var sanki ben anlamadım bu işi. Galibiyetler kimseyi yanıltmasın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnşallah öyledir de başka problem yoktur.Takimda kafalar net avrupa maçında kalmış.
Conte, Spaletti filan bu ülkede 15. haftada kovulur. İlla sistem hocası isteniyorsa Inzaghi Arabistan'dan sıkılınca direkt çök mesela. Ya da Schmit gibi tempolu oynatacak hoca getireceksin.Lig icin tartışmasız en iyi hoca okan hoca mevcut ortamda ama okadar yani fazlasi yok, bundan sonrada olmaz ,derbileri aldırır sanpiyon yapar ama avrupa icin bize guclu bir yönetim ve conte simeone tarzı hocalar lazim
İnsanlar farklı şeyler düşünebilir. Ben ilk yarıda önceki maçlarına göre daha iyi gördüm kendisini.
Benimde hayalimdeki isim simeone hem lig icin hem avrupa icin yeni lucescumuz olabilir adam huzur evi kadrosuyla neler yaptıConte, Spaletti filan bu ülkede 15. haftada kovulur. İlla sistem hocası isteniyorsa Inzaghi Arabistan'dan sıkılınca direkt çök mesela. Ya da Schmit gibi tempolu oynatacak hoca getireceksin.
Conte'ye katılmıyorum. O geliyorsa hemen getirmek lazım bizim lige iyi hoca bence. Spaletti konusunda haklı olma ihtimalin yüksek. Enzo Maresca'nın bizim lige nedense çok uyacağına dair inancım var.Conte, Spaletti filan bu ülkede 15. haftada kovulur. İlla sistem hocası isteniyorsa Inzaghi Arabistan'dan sıkılınca direkt çök mesela. Ya da Schmit gibi tempolu oynatacak hoca getireceksin.
Conte'nin de bu lige uyacağını zannetmiyorum ya. Hocalık meziyetlerinden bağımsız söylüyorum bunu. Müthiş hoca yoksa.Conte'ye katılmıyorum. O geliyorsa hemen getirmek lazım bizim lige iyi hoca bence. Spaletti konusunda haklı olma ihtimalin yüksek. Enzo Maresca'nın bizim lige nedense çok uyacağına dair inancım var.
Adamın dibi.Herşeyinde farkında.Attığı golden sonrada deli gibi sevinmesini beklemiyordum.Lucas Torreira: "Daha iyi olmamız gerek. Çok iyi oynadığımızı söyleyemeyiz. Sadece bunun gibi maçları değil, çok önemli maçları da kazanmalıyız. Üç kulvarda uzun bir sezon bizi bekliyor."
Lucas Torreira: "Şampiyonlar Ligi maçından dolayı çok üzgündüm. İyi başlamıştık. Hesapta olmayan bazı sonuçlar aldığınızda mutsuz oluyorsunuz. Büyük bir kulübün formasını taşıyoruz. Golden sonra belli duygular yaşamış olabilirim ama sonuçta takıma yardımcı olabildim."
Olabilir. Yabancı hoca seçerken dikkatli olmak lazım. Tedesco geldi Fb'ye mesela Mourinho, Jesus'lar geldi gördük. O yüzden adam akıllık seçmek lazım. Bir kere sırf isim diye getirilmemeli. Düşüşte getirince o düşüş devam ediyor. Getireceksen bir hoca biraz yükselişte yada yükselişte olmuyorsa bile hala belli bir seviyede işini ciddiye alan biri lazım. Marco Rose'u neden almadı mesela Fener ben hiç anlamamıştım onunda oyunu lige uyabilirdi.Conte'nin de bu lige uyacağını zannetmiyorum ya. Hocalık meziyetlerinden bağımsız söylüyorum bunu. Müthiş hoca yoksa.