⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

ya bu usgnin bodonun yedeklerinde kim var hatta 11lerinde kimler oynuyo sanıyosunuz siz allah aşkına

avrupada net olarak oyun problemi var bunun da tek sebebi hoca işte. kompakt disiplinli bir oyun oynasak kutucu, berkan merkan hiçbiri sırıtmaz.
Forumun acilen şakşak emojisini geri getirmesi lazım

ya bu usgnin bodonun yedeklerinde kim var hatta 11lerinde kimler oynuyo sanıyosunuz siz allah aşkına

avrupada net olarak oyun problemi var bunun da tek sebebi hoca işte. kompakt disiplinli bir oyun oynasak kutucu, berkan merkan hiçbiri sırıtmaz.
USGnin psv maçında sonradan oyuna aldığı adam al 2 dk bakarak buldum isviçre 2. liginden almışlar şimdi bu adamın ahmedden iyi olma ihtimali var mı

performansı da hoca alacak bi zahmet her şey transferle çözülmez

hem bütün gün hocaya sallıyosunuz hem de yedekte kimse yok diyosunuz çelişki değil mi bu

biraz da eldekilerden faydalanmayı öğrensin dengeli disiplinli oynatsın

1758572378722.webp

Katılıyorum. Bizim kadro eleştirimiz maç özelinde değil genel.

Olabilir. Yabancı hoca seçerken dikkatli olmak lazım. Tedesco geldi Fb'ye mesela Mourinho, Jesus'lar geldi gördük. O yüzden adam akıllık seçmek lazım. Bir kere sırf isim diye getirilmemeli. Düşüşte getirince o düşüş devam ediyor. Getireceksen bir hoca biraz yükselişte yada yükselişte olmuyorsa bile hala belli bir seviyede işini ciddiye alan biri lazım. Marco Rose'u neden almadı mesela Fener ben hiç anlamamıştım onunda oyunu lige uyabilirdi.
Red yemedikleri tek yabancıyı getirdiler işte. :asd:

1758608947809.webp

BAY ikili mücadeleye girmekten kaçınmadı ama mevcut performansının altında kaldı.

Jakops'un çıkmasına şaşırdım sadece gayet iyi mücadele ediyordu.

Kazasız belasız geçmek önemliydi. Rakipleri sevindirmedik.

Deplasmanda oynasaydık net olarak puan kaybedecektik.
Alanya deplasmanında puan kaybı çok çok olası görünüyor eğer Kingmen oynamazsa.

Adam 4 sene ust uste sampiyonluga kosuyo bizim taraftar begenmiyo .Yaw kimi getircen, hadi en kralini getir Avrupada kim basarili olacak.Avrupada en buyuk basarilar getirmis adamida(Fatih Terim) begenmiyonuz. Galatasaray taraftar grubu kadar simarik baska bi taraftar grubu yok.

Bu mactaki oyunda frankfurt maçının etkisi fazlaydı butun oyuncular moralsizdi, lucasta soyledi zaten ama kazanmak ozellikle Alanya macinada moral olur bence

dostum sen patlamalara doyamadın mı yav daha ne yapayım ben sana hahahahaha :D hani kesinlikle troll amaçlı yazmadığım bir mesaj ama sen olsan şuna derdin ki ''troll için yazdım yauuvv'' işine gelmeyenler öyle oluyor çünkü :D :D :D :D :D :D
Okan hoca fergusonumuz olmalı
Ben de öyle bir karakter var ki 2 ayda dönerim böyle 🤣🤣🤣

Yok benim bu toplulukla bağlantım kalmadı artık.Bilincli taraftar gitmeye başlayınca giderim.Cekirdekci, biatci, her boku alkışlayan tribünde isim yok benim
Evet hala cevap bekliyorum senden alakan olmayan maçla ilgili niye şov yapıyorsun diye ama yok cevap ahahaha dostum ben seni asıl komik,mizaca sahip eğlenceli biri sandım da değilmişsin maalesef kıvırmalarına devam et dediğim gibi.
Öyle yok gel kim maça gittiyse fazla o kalıcı yer falan öyle boş şovlardan sonra burada da patlamış oldun sağ olasın gsc dediğin de cafer bu arada hahahahaha ama göremiyor şuan maalesef.Klavyeden taraftarlığa devam edebilirsin buradan millete laf yetiştir ben de maçlara gitmeye devam ederim :D :D :D
VARAN 2
maçlarla işim yok diyen kolpa iskender yine kolpalığını gösteriyor ve maçlara gidiyorum ayağı yapıyor :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Geri
Üst Alt